sadaya Kategori
EN

produk

Sistim detektor Novasky Radar Kahirupan -DN-IV

Kolébat Target kagancangan jarak tuju Azimuth

DN-IV generasi anyar sareng detektor kahirupan radar posisi dua diménsi nyaéta radar deteksi kahirupan arsitéktur MIMO band ultra-lebar frekuensi rendah anu diluncurkeun ku Novasky pikeun tugas gancang milarian sareng mendakan organisme hirup dina adegan bencana sapertos lini jeung urug. Alatna nganggo téknologi MIMO, sareng gaduh kauntungan tina kamampuan penetrasi anu kuat sareng kamampuan posisi real-time anu kuat pikeun karusakan. Éta sakaligus tiasa nampi inpormasi koordinat dua diménsi tina sababaraha target manusa anu kajebak di daérah deteksi, anu kondusif pikeun nyalametkeun nyalametkeun dina situs. Ieu bisa loba dipaké dina pilarian tur nyalametkeun tugas di industri kayaning firefighting, tim USAR, gempa, pertahanan sipil, kakuatan listrik, minyak bumi, pétrokimia jeung industri lianna.

Series:

Sistim detektor kahirupan radar

Aplikasi:

Nyetabilkeun kandaraan dina ngan sababaraha detik Kuat Penetrability Sensitip Kinerja hébat Akurat Gampang ngagunakeun Lightweight

Fitur:

radar sistimUWB MIMO sistim radar
antena ngetikEnhanced sedeng-gandeng UWB antena
Gawe prekuensi400MHz
Detéksi modeLangsung dua-diménsi positioning, tilu diménsi positioning,

bareng detéksi of pindah jeung statik kakalian target
nomer Of Dilacak target≥3
Ditembus bahanNon-logam bahan siga beton, taneuh, batu, kai jeung nu material jeung saeutik cai eusi
Detéksi juru120 °
Ngaliwatan-témbok Detéksi jarakdingding kakandeleun20 ~ 58cm

Detéksi jarakstatik objék: ≥20m


pindah objék: ≥25m
Jauh-kadali jarakIn kabuka spasi: ≥100m
Detéksi katalitianRadial: ≤0.3m,Tangénsial: ≤0.5m
Scan jeung mamerkeun

Scan nu radar sinyalna Daérah, jeung mamerkeun nu kauninga kahirupan gerakan jeung statik kaayaan on nu layar kalawan grafik béda

operasi sistimAndroid
Gawe suhu-20~ + 60
ukuran & beuratkomponénradar nu boga imahTilu-bukti industri kelas PAD
ukuran640 × 330 × 160mm200 × 136 × 21mm
beurat5.8kg0.65kg
Awet pagawean waktu≥8 jam≥8 jam


spésifikasi
Taros Kami

PREV: teu sahiji bae

TERAS : Sistim detektor Novasky Radar Kahirupan -DN-III +