sadaya Kategori
EN

produk

Sistim detektor Novasky Radar Kahirupan -DN-III +

Kolébat Target kagancangan jarak tuju Azimuth

DN-III+ detektor hirup radar portabel, dumasar kana prinsip radar pita ultra-lega, ngamangpaatkeun gerak manusa (kaasup ékspansi jeung kontraksi dada disababkeun ku keteg jajantung manusa, engapan, sarta swings dahan) Éfék gema Doppler dibawa ku pulsa éléktromagnétik nanosecond. kalayan deteksi sinyal lemah sareng algoritma pamrosésan sinyal radar anu sanés, éta tiasa ngalaksanakeun panéangan gancang skala ageung sareng posisi anu salamet mikro-gerak atanapi statik anu kajebak dina ruruntuhan, gedong runtuh, atanapi halangan pikeun ngabantosan nyalametkeun anu tepat. Produk ieu hampang sareng dibabawa, kalayan kauntungan tina penetrability anu kuat dina ruruntuhan sareng média kompleks sanés sareng multi-target nyata waktos deteksi & fungsi tampilan, anu seueur dianggo dina misi nyalametkeun darurat ku tim teang sareng nyalametkeun pertahanan sipil, pemadam kebakaran, relief gempa. jeung industri husus sejenna.

Series:

Sistim detektor kahirupan radar

Aplikasi:

Pertahanan sipil, firefighting, relief gempa jeung industri husus sejenna

Fitur:

Stabilisasi kendaraan dina sababaraha detik

Penetrability Kuat

sensitip

Kinerja hébat

pas

Gampang make

lightweight


spésifikasi
radar sistimUWB (ultra-lega band) radar
antena ngetikEnhanced sedeng-gandeng UWB antena
Gawe prekuensi400MHz

dingding kakandeleun20 ~ 50cm
Ngaliwatan-témbok Detéksi jarakDetéksi jarakstatik sasaran: ≥25m


pindah sasaran: ≥30m
nomer Of Dilacak target≥3
Ditembus bahanNon-logam bahan siga beton, taneuh, batu, kayu jeung nu material jeung saeutik cai eusi
Detéksi juru120º
Jauh-kadali jarakIn kabuka spasi: ≥100m
Detéksi katalitian± 10cm
Detéksi modeHiji diménsi ranging / dua dimensi positioning
Gawe suhu0-20~ 60
ukuran & beuratkomponénradar nu boga imah200 × 130 × 20mm
ukuran430 × 430 × 181mm
beurat6.5kg0.65kg
Awet pagawean waktu≥10 jam≥10 jam


Taros Kami

PREV: Sistim detektor Novasky Radar Kahirupan -DN-IV

TERAS : Novasky Handheld Ngaliwatan sistem témbok -CEM400