sadaya Kategori
EN

produk

Novasky Handheld Ngaliwatan sistem témbok -CEM400

Kolébat Target kagancangan jarak tuju Azimuth

CEM400 nyaéta Imaging 3D ngaliwatan radar témbok, jurusan pikeun ngumpulkeun real-time jeung kecerdasan akurat objék hirup ti tukangeun tembok padet atawa halangan pikeun mantuan pelaksana misi nangtukeun tata taktis perlu kalayan informasi krusial kaasup ayana kahirupan duanana target gerak jeung statik, lokasi udagan, angka targét, jalur pindah target, struktur internal wangunan. CEM400 ngirimkeun inpormasi kritis-misi iraha sareng dimana diperyogikeun, nyayogikeun kasadaran situasional anu teu pernah terjadi, anu sacara efektif tiasa ngirangan résiko korban jiwa personel tempur, ngalaksanakeun serangan taktis, sareng ningkatkeun tingkat kasuksésan misi tempur. Ieu lumaku pikeun rupa-rupa pilarian darurat tur misi tempur resiko tinggi dibawa ku pulisi, angkatan bersenjata, agénsi penegak hukum, organisasi pilarian tur nyalametkeun, jsb.

Series:

Ngaliwatan sistem radar témbok

Aplikasi:

perang jalan kota, kaamanan umum & anti teroris, nyalametkeun disandera jeung deteksi manusa indoor

Fitur:

Nyadiakeun koordinat tilu diménsi sarta status udagan, tampilan real-time tina target tunggal

sarta multi-target dina statik atawa pindah

Deteksi awal gancang sareng tampilan target langsung anu gerak sareng statik sacara real-time

Bisa ngadeteksi objék hirup balik témbok / panghalang tina bahan konstruksi umum

Kadali jauh nirkabel sareng tampilan pikeun operasi nangtung, ningkatkeun kaamanan operator

Ngawangun struktur internal sareng pemetaan perenah ngabantosan dina analisa situasi sareng lingkungan

kasadaran

Tingkat panyalindungan, anti-muterna, kinerja suhu luhur-rendah sasuai jeung GJB150A-2009

spésifikasi
Spesifikasinaparameter
Bisa ditembus bahanBeton, bertulang beton, semén, gips, dicampur bata,
kai, adobe, stucco jeung nu lain henteu méntal standar gedong
material
Detéksi jajaran20m (statik hirup objék)
30m (pindah hirup objék) @ 37cm bata & beton dingding
FOV120 ° in Azimut, 90 ° in luhurna
mamerkeun model3D, 2D, sisi nempo, tujuan lokasi jeung luhur
orientasi katalitian<3 °
resolusirentang: 10 cm, salib jajaran : 30cm@10m
ukuran jeung beurat560×540×120mm,7kg
panyalindungan kelasIP67


Taros Kami

PREV: Sistim detektor Novasky Radar Kahirupan -DN-III +

TERAS : Novasky Handheld Ngaliwatan sistem témbok -CEM200