sadaya Kategori
EN

produk

Novasky Handheld Ngaliwatan sistem témbok -CEM200

Kolébat Target kagancangan jarak tuju Azimuth

CEM200 2D Through-Wall Radar (TWR) dirancang pikeun nyumponan sarat perang jalanan kota, kaamanan umum & anti teroris, nyalametkeun hostage sareng deteksi manusa di jero ruangan. Éta tiasa gancang nyeken sareng ngadeteksi daérah anu teu dipikanyaho pikeun akurat milarian posisi target sareng nyarioskeun nomer targét. Ieu ciri kalawan kelas panyalindungan tinggi, ukuran leutik, beurat hampang, operasi gampang, portability alus, penetrability kuat sarta respon gancang, ngarojong tampilan layar pamisah pikeun sababaraha aplikasi misi, utamana dipaké ku Pulisi, pulisi pakarang, Tentara, Militér, bajoang seuneu, Nyalametkeun. tim.

Series:

Ngaliwatan sistem radar témbok

Aplikasi:

perang jalan kota, kaamanan umum & anti teroris, nyalametkeun disandera jeung deteksi manusa indoor

Fitur:

Ringan sareng kompak, ngadukung bungkus knapsack

Lebar lebar ultra, arsitéktur MIMO, desain résolusi luhur, posisi anu langkung akurat

Bisa ngadeteksi objék hirup balik témbok / panghalang tina bahan umum

Deteksi sakaligus sareng tampilan ≥ 5 target

Ngawangun struktur internal sareng pemetaan perenah ngabantosan analisis sareng kasadaran situasi

Sasuai jeung standar design GJB150A-2009, minuhan sarat misi di maksimum

kaayaan

Kadali jauh nirkabel pikeun deteksi sareng tampilan, layar mandiri ngadukung aplikasi taktis pikeun ngawaskeun maén-panjang sareng observasi sinergis

spésifikasi
itemteknis parameter
Detéksi modeLangsung dua-diménsi positioning, bareng detéksi of pindah jeung statik target
Bisa ditembus bahanBeton, bertulang beton, semen , plester, dicampur bata, kai, adobe, stucco jeung nu lain henteu méntal standar gedong material
Detéksi jajaran20m (statik hirup objék);  30m (pindah hirup objék) @37cm bata & beton dingding
FOV120 ° in Azimut, 90 ° in luhurna
panyalindungan kelasIP67
ngagawekeun temp-20 ~ + 50 ℃
ukuran340 x 247x 130mm
beurat≤3Kg


Taros Kami

PREV: Novasky Handheld Ngaliwatan sistem témbok -CEM400

TERAS : Novasky Handheld Ngaliwatan sistem témbok -CEM100