sadaya Kategori
EN

produk

Novasky Handheld Ngaliwatan sistem témbok -CEM100

Kolébat Target kagancangan jarak tuju Azimuth

CEM100 handheld ngaliwatan radar témbok nyaéta alat deteksi tanda vital dumasar kana téhnologi radar UWB jeung téhnologi rékayasa biomedis. Produk ieu ngagaduhan kaunggulan ukuran leutik, beurat hampang, gampang dibawa, sareng ngadukung kadali jauh nirkabel. Bisa ngadeteksi sababaraha target tukangeun tembok atawa dina wangunan ruruntuhan, sarta nembongkeun jarak target sacara real waktu, nu loba dipaké dina deteksi darurat sarta tugas pilarian di industri husus kayaning firefighting, pulisi pakarang, pertahanan wates, tarung jalan pikeun ngahontal target gancang. pilarian sarta positioning.

Series:

Ngaliwatan sistem radar témbok

Aplikasi:

perang jalan kota, kaamanan umum & anti teroris, nyalametkeun disandera jeung deteksi manusa indoor

Fitur:

Beurat hampang sareng kompak, desain pas genggam

Deteksi sacara real-time sareng tampilan gerak sareng target statik

Bisa ngadeteksi objék hirup balik témbok / panghalang tina bahan umum

Maksimum nepi ka 3 target deteksi na mintonkeun sakaligus

Rojongan deteksi layar-off jeung waspada, ngurangan résiko operator

Nyadiakeun hasil deteksi anu jelas sareng intuitif pikeun nyieun strategi

Kadali jauh nirkabel pikeun deteksi sareng tampilan, layar mandiri ngadukung aplikasi taktis pikeun ngawaskeun lila-maén sarta sinergis paniten

Sasuai jeung standar design GJB150A-2009, minuhan sarat misi di maksimum

Kaayaan

spésifikasi

Spesifikasina.

parameter

Bahan anu tiasa ditembus

 

Beton, beton bertulang, semén, plester, bata campuran,

kai, adobe, stucco jeung wangunan baku non-mental lianna

material

Jangkauan deteksi

 

20m (objék hirup statik)

30m (obyék hirup pindah) @37cm témbok ketebalan

FOV

 

120° dina Azimuth, 90° dina Élevasi

Modél tampilan

Ayana statik & target pindah, kuantitas jeung real-time

jarak

 

Deteksi multi-target

 

≥3

 

ukuran

255×95×55mm,800g

Protéksi kelas

IP67


Taros Kami

PREV: Novasky Handheld Ngaliwatan sistem témbok -CEM200

TERAS : teu sahiji bae