sadaya Kategori
EN

produk

77GHz Tabrakan Ngahindarkeun Radar MR72

Kolébat Target kagancangan jarak tuju Azimuth

MR72 mangrupikeun radar pangukuran jarak jarak jarak jauh 77GHz dikembangkeun ku Hunan Nanoradar Science and Technology Co, Ltd sacara akurat tiasa nungtun UAV pikeun nyegah halangan sacara tepat dina penerbangan ku ngirimkeun gelombang mikro anu bentukna kipas hareup, ngaleungitkeun pantulan gelombang mikro. ditilik naha aya halangan di payun, sareng balikan jarak jarakna antara halangan sareng radar. Produk ieu nganggo desain balok dobel, jarak ukur 0.2 ~ 40m, ukuran leutik, sensitipitas luhur, kinerja stabil, beurat cahya, gampang ngahijikeun, kinerja produk parantos diakui ku seueur mitra. Produk éta dilarapkeun pikeun panyalindungan tutuwuhan, pamariksaan kakuatan, eksplorasi industri, jsb.

Series:

77GHz radar MMW

Aplikasi:

Nyegah tabrakan dina UAV

Fitur:

Dianggo dina band 77GHz pikeun halangan nalika UAV ngalayang

Diadaptasi pikeun padepokan sareng lingkungan sanés

Kalayan antarmuka CAN / UART

Kalayan ukur akurasi 0.1m

Kalayan ukur kisaran 40m

RoHS patuh

spésifikasi
PUTIHKAAYAANmntTYPMAXhijian
Sistem Karakteristik
Ngirimkeun band
76
77GHz
Kakuatan kaluaran (EIRP)bisa diatur 
 29.8dBm
dBm
modulasi ngetik
FMCW
Tingkat update
60ms
konsumsi power@ 12V DC 25 ℃
2.5
W
Interface komunikasi
BISA 500kbits / s
Karakter deteksi jarak
Jarak jarak@ 0 dBsm0.2
40m
Akurasi jarak

± 0.1
m
Karakter anteneu
Beurat lebar / TXHorisontal (-6dB)
112
deg
élévasi (-6dB)
14
deg
Karakter séjén
nganyadiakeun Voltaseu
51232V DC
beuratkaasup cangkang sareng kawat
90
g
Ukuran garis kaasup cangkang100x57x16.5 (LxWxH)mm


Taros Kami

PREV: 24GHz Alimeter Radar NRA15

TERAS : teu sahiji bae