sadaya Kategori
EN

produk

24GHz Alimeter Radar NRA24

Kolébat Target kagancangan jarak tuju Azimuth

NRA24 nyaéta komparén radar K-band kompak anu dikembangkeun ku Hunan Nanoradar Élmu sareng Téhnologi Co, Ltd éta nganggo 24GHz Band, kalayan kaunggulan 2cm ukur akurasi, ukuran leutik, sensitipitas tinggi, beurat lampu, integrasi gampang sareng kinerja stabil, anu nyugemakeun sarat aplikasi dina kendaraan udara anu henteu teratur (UAV), helikopter, kapal udara leutik sareng bidang séjén. Prestasi produk na parantos dipikanyaho ku seueur mitra.

Series:

24GHz radar MMW

Aplikasi:

Pangukuran kisaran kasalametan sareng nyingkahan tabrakan dina UAV

Fitur:

Dianggo dina Band 24GHz pikeun pangukuran jarak nalika UAV ngalayang

Diadaptasi pikeun padepokan sareng lingkungan sanés

Kalayan antarmuka CAN / UART

Kalayan ukur akurasi 2cm

Kalayan ukur kisaran 50m

RoHS patuh

spésifikasi
PUTIHKAAYAANmntTYPMAXhijian
Karakter sistem
Ngirimkeun band
24
24.2GHz
Kakuatan kaluaran (EIRP)bisa diatur
 25
dBm
modulasi ngetik
FMCW
Tingkat update
50Hz
konsumsi power@ 5V DC 25 ℃1.41.51.8W
Interface komunikasi
BISA / UART
Karakter deteksi jarak
Jarak jarak@ 0 dBsm0.1
50m
Akurasi jarak

± 0.02
m
Karakter anteneu
Beurat lebar / TXhorisontal (-6dB)
28
deg
élévasi (-6dB)
18
deg
Karakter séjén
nganyadiakeun Voltaseu
51220V DC
beurat kaasup cangkang sareng Garis
95
g
Ukuran garis kaasup cangkang130x70x14.5 (LxWxH)mm


Taros Kami

PREV: teu sahiji bae

TERAS : 24GHz Alimeter Radar NRA15