sadaya Kategori
EN

produk

24GHz Alimeter Radar NRA15

Kolébat Target kagancangan jarak tuju Azimuth

NRA15 nyaéta komparén radar K-band kompak anu dikembangkeun ku Hunan Nanoradar Élmu sareng Téhnologi Co, Ltd éta nganggo 24GHz Band, kalayan kaunggulan 4cm ukur akurasi, ukuran leutik, sensitipitas tinggi, beurat lampu, integrasi gampang sareng kinerja stabil, anu nyugemakeun sarat aplikasi dina kendaraan udara anu henteu teratur (UAV), helikopter, kapal udara leutik sareng bidang séjén. Prestasi produk na parantos dipikanyaho ku seueur mitra.

Series:

24GHz radar MMW

Aplikasi:

Pangukuran kisaran kasalametan sareng nyingkahan tabrakan dina UAV

Fitur:

Dianggo dina Band 24GHz pikeun pangukuran jarak nalika UAV ngalayang

Diadaptasi pikeun padepokan sareng lingkungan sanés

Kalayan panganteur UART

Kalayan ukur akurasi 4cm

Kalayan ukur kisaran 30m

RoHS patuh

spésifikasi
PUTIHKAAYAANmntTYPMAXhijian
Karakter sistem
Ngirimkeun band
24
24.2GHz
Kakuatan kaluaran (EIRP)bisa diatur 
 23
dBm
modulasi ngetik
FMCW
Tingkat update
40Hz
konsumsi power@ 5V DC 25 ℃
1.1
W
Interface komunikasi
BISA / UART
Karakter deteksi jarak
Jarak jarak@ 0 dBsm0.1
30m
Akurasi jarak

± 0.04
m
Karakter anteneu
Beurat lebar / TXHorisontal (-6dB)
41
deg
élévasi (-6dB)
37
deg
Karakter séjén
nganyadiakeun Voltaseu
51220V DC
beurat kaasup cangkang sareng kawat
81
g
Ukuran garis kaasup cangkang100 x 57 x 16.5 (PxLxT)mm


Taros Kami

PREV: 24GHz Alimeter Radar NRA24

TERAS : 77GHz Tabrakan Ngahindarkeun Radar MR72