sadaya Kategori
EN

aplikasi

UAV

Radar MMW janten kabutuhan pikeun UAV naon waé anu ngalakukeun pengangkatan otonom sareng pendaratan. Altimeter radar dioptimalkeun pikeun nyukcruk rupa bumi anu biasana diperyogikeun pikeun UAV tatanén anu presisi sareng radar nyegah tabrakan anu diperyogikeun dina kalolobaan UAV industri. Radar MMW dirancang pikeun dianggo dina seueur lingkungan, ti daérah pagunungan dugi ka kanopi tangkal, keusik dugi ka cai.