sadaya Kategori
EN

produk

Radar Aliran Lalu Lintas TCR300

Kolébat Target kagancangan jarak tuju Azimuth

TCR300 mangrupikeun radar ngawaskeun aliran lalu lintas kinerja tinggi 77GHz, anu ngagunakeun bédana frékuénsi antara gelombang radio anu dipancarkeun sareng gema pikeun ngukur laju, jarak, sudut sareng inpormasi udagan anu sanés. TCR300 ngadopsi seueur téknologi canggih sapertos sintésis sinar digital DBF, aperture sintétik maya MIMO, tebih sareng caket dual-mode deteksi, jsb. 8 nargétkeun dina waktos anu sami, kalayan jarak deteksi maksimal 128 méter, sareng tiasa seueur dianggo dina skenario aplikasi sapertos ngawaskeun aliran jalan raya sareng ngawaskeun simpang.

Series:

77GHz radar MMW

Aplikasi:

Statistik aliran lalu lintas, Ngawaskeun prosés sadayana sasak sareng torowongan, snapshot kontrol jarak kaamanan, peringatan dini kaamanan koperasi lalu lintas.

Fitur:

Ieu ngarojong dua arah multi-jalur multi-target lintasan tracking jeung deteksi, software real-time simulasi online, gurat 4-6 lajur, longitudinal 300 méter;

Ieu ngarojong multi-target real-time ngawaskeun speed, kalawan maksimum 128 target na rentang ukuran speed -200km/h ~ +250km/h;

Ieu ngarojong multi-baris setélan coil virtual, ukuran coil jeung software posisi bisa disaluyukeun, sarta real-time kaluaran informasi ayana wahana;

Ieu ngarojong kaluaran data statistik multi-bagian jalur-ngabagi, kaasup lalulintas, speed, laju occupancy, headway, panjang antrian maksimum, jsb;

Ieu ngarojong deteksi kajadian lalulintas, kaasup kamacetan slow, retrograde, parkir abnormal, robah jalur, deukeut teuing ka mobil, jsb;

Éta ngadukung kaluaran data khusus;

Éta ngadukung padamelan sadidinten sareng cuaca, kalebet hujan, salju, kabut, angin kenceng, és, debu, jst;

Ieu ngarojong panganteur RJ45 Ethernet jeung RS485 panganteur serial, nilai switching;

spésifikasi
Taros Kami

PREV: Multi-jalur Kacepetan Ngukur Radar MR62

TERAS : Penghalang Gerbang Radar Sensor TGR10