sadaya Kategori
EN

produk

Single Lane Vehicle Over Speed ​​Detection Radar TSR10

Kolébat Target kagancangan jarak tuju Azimuth

TSR10 mangrupikeun jarak patalimarga 24GHz sareng radar pangukuran laju kalayan performa ekstrim dina industri. Éta tiasa akurat ngukur jarak udagan, kagancangan sareng inpormasi sanésna ku ngagunakeun bédana gelombang radio anu ditransmisikeun sareng gelombang kamandang. TSR10 Maké sinar sempit pikeun nutupan ngan hiji jalur, nyingkahan gangguan jalur anu caket. Éta ngagaduhan fungsi kanggo ngajantenkeun sareng mastikeun pemosisian anu akurat sareng pemicu pikeun sadaya jinis kendaraan, anu tiasa nyumponan sarat aplikasi ukur ukur hiji-jalur sareng pemantauan aliran sistem gerbang.

Series:

24GHz radar MMW

Aplikasi:

Pangimeutan laju lalu lintas, kontrol speed gerbang

Fitur:

Sensor-gelombang millimeter-gelombang sensor jarak jauh jarak jauh

Modeu modulasi FMCW

Jarak pangawasan 15 ~ 30 méter

Tiasa ngadeteksi jarak sareng kecepatan kendaraan anu ngalir

Tinggi akurasi sareng pangukuran katepatan

spésifikasi
PUTIHKAAYAANmntTYPMAXhijian
Karakter sistem
Ngirimkeun frékuénsi

 24.10
GHz
Kirimkeun kakuatan (EIRP)

 20
dBm
Tingkat update

 20
Hz
Kirimkeun kasalahan frékuénsi
-45
45MHZ
kakuatan

1.6
W
Interface komunikasi
Tingkat RS485 / RS232 / Wi-Fi / L (H)
Jarak / deteksi karakteristik
Jarak laju
5 300km / h
Katepatan gancang
-1
 0meter
tuju
datang / bade arah tiasa ngabedakeun
Jarak jarak

15                         



30meter
Akurasi pangukuran jarak
                               ± 0.5                                                    meter
Karakter anteneu
Beurat lebar / TXHorisontal (-6dB)
5.57 deg
élévasi (-6dB)
 67.5deg
Karakter séjén
tegangan ngagawekeun
61236V DC
ayeuna gawe

0.13
A
Suhu gugah
-40
85
kalembaban gawe
5%                                        95%

Ukuran garis
                           195 * 166 * 35mm
Kelas perlindungan
IP66


Taros Kami

PREV: Multi Jalur Kandaraan Laju Eupan Balik Radar TSR20

TERAS : teu sahiji bae