sadaya Kategori
EN

produk

Multi Jalur Kandaraan Laju Eupan Balik Radar TSR20

Kolébat Target kagancangan jarak tuju Azimuth

Radar pangukuran laju TSR20 kalolobaanna digunakeun dina instrumén umpan balik gancang pikeun ngukur laju kandaraan motor. Nalika laju diukur ku radar ngaleuwihan nilai anu parantos disetél, alat umpan balik gancang bakal ngingetkeun supir ngalangkungan LED flashing (atanapi ngarobah warna), pikeun waktuna ngingetan supir kanggo merhatoskeun pikeun ngirangan kecepatan nyetir, sahingga sacara efektif ngirangan patalimarga kacilakaan disababkeun ku leuwih gancang.

Series:

24GHz radar MMW

Aplikasi:

Rumah Sakit Sakola 3D Parkir Stadion Pabrik lebet sareng kaluar Jalan giliran Jalan simpang bagian Jalan Raya

Fitur:

Ukuran alit, beurat enteng, gampang dipasang

Tiasa nutupan sababaraha jalur

Jarak pemicu dugi ka 250 méter

Henteu kapangaruhan ku cuaca sareng intensitas cahaya

Kamampuan pangukuran gancang anu akurat

spésifikasi
PUTIHKAAYAANmntTYPMAXhijian
Karakter sistem
Ngirimkeun frékuénsi
24 24.1524.25GHz
Kirimkeun kakuatan (EIRP)

 20
dBm
Tingkat update

 20
Hz
Kirimkeun kasalahan frékuénsi
-40
40MHZ
kakuatan

1.6
W
Interface komunikasi
Tingkat RS485 / RS232 / Wi-Fi / L (H)
Jarak / deteksi karakteristik
Jarak laju
10
300km / h
Katepatan gancang
-1
 0meter
tuju
Ngadeukeutan / ninggali ngabedakeun
Jarak jarak
15                                                           250meter
Akurasi jarak
                               ± 0.5                                                    meter
Karakter anteneu
Beurat lebar / TXHorisontal (-6dB)
7
deg
élévasi (-6dB)
28
deg
Karakter séjén
tegangan ngagawekeun
91232V DC
ayeuna gawe

0.13
A
Suhu gugah
-40
85
kalembaban gawe
5%                                        95%

Ukuran garis
                           148 * 124.5 * 26.5mm
Kelas perlindungan
IP66


Taros Kami

PREV: Penghalang Gerbang Radar Sensor TGR10

TERAS : Single Lane Vehicle Over Speed ​​Detection Radar TSR10