sadaya Kategori
EN

produk

Multi-jalur Kacepetan Ngukur Radar MR62

Kolébat Target kagancangan jarak tuju Azimuth

MR62 mangrupikeun radar pangukuran laju multi-jalur pangénggalna diwanohkeun ku Nanoradar Science and Technology. Éta ngadopsi pita frékuénsi 60GHz ISM, sistem gelombang kontinyu FM sareng téknologi transceiver multi-anténeu, sareng tiasa ngawujudkeun multi-jalur (1 ~ 4 jalur) pangukuran multi-target (32 target) kalayan jarak deteksi 90 méter. Éta tiasa ngadukung divisi jalur, laju kaluaran, jarak, sudut sareng nilai énergi target, ngabédakeun arah sareng tujuan, masang kompénsasi pikeun jalur, sareng rentang pangukuran gancang sareng akurasi sasuai sareng standar pangukuran nasional.

Series:

60GHz radar MMW

Aplikasi:

Kecepatan lalu lintas ngukur bayonet monitoring Monitoring aliran 、 Retrograde newak palanggaran

Fitur:

Kisaran frékuénsi 60GHz ISM;

Éta ngadukung dua arah multi-jalur lacak multi-target lacak sareng deteksi, sareng 1-4 jalur sacara horisontal sareng 90 méter sacara vertikal;

Éta ngadukung multi-targét pangimeutan speed real-time, kalayan maksimal 32 targét sareng kisaran pangukuran laju-200km / h ~ + 200km / h;

Éta ngadukung kaluaran data khusus;

Éta ngadukung padamelan sadidinten sareng cuaca, kalebet hujan, salju, kabut, angin kenceng, és, debu, jst;

Éta ngadukung komunikasi port serial TTL, ngarobih protokol komunikasi, ngadukung konfigurasi parameter radar, sareng ngadukung konfigurasi area deteksi;

spésifikasi
Taros Kami

PREV: teu sahiji bae

TERAS : Radar Aliran Lalu Lintas TCR300