sadaya Kategori
EN

produk

Penghalang Gerbang Radar Sensor TGR10

Kolébat Target kagancangan jarak tuju Azimuth

TGR10 mangrupikeun altimeter radar K-band anu dikembangkeun ku Hunan Nanoradar Science and Technology Co., Ltd.it ngadaptasi téknologi posisi presisi gelombang mikro canggih internasional sareng téknologi ngolah sinyal digital gancang-gancang, kalayan fitur presisi tinggi, bébas debugging. , stabilitas tinggi, sareng sajabana éta cocog pikeun pangawasan kendaraan di tempat parkir sareng jalan kaluar, sadar otomatis naékna turunna gerbang tempat parkir, kontrol kaméra pikeun nomer plat.

Series:

24GHz radar MMW

Aplikasi:

Deteksi gerbang, Kandaraan / pangakuan manusa

Fitur:

Stabil ngadeteksi manusa sareng kendaraan

Bebas jalan dipotong

Instalasi gampang sareng biaya perawatan murah

Sadayana-cuaca & Sadaya dinten operasi

hirup layanan panjang

Adaptasi lingkungan anu kuat

Kalayan sababaraha interface protokol komunikasi

IP66

spésifikasi
PUTIHKAAYAANmntTYPMAXhijian
Sistem ciri
Ngirimkeun frékuénsi
24
24.25GHz
Kaluaran kaluaran (EIRP)bisa diatur 
 10
dBm
modulasi ngetik
FMCW
Tingkat update
20Hz
konsumsi power@ 12V DC 25 ℃
1.52W
Interface komunikasi
RS485 / RS232 / Digital Kaluaran / TTL Kaluaran sinyal tingkat/Wifi
Karakteristik deteksi jarak
Jarak jarak
0.1 310m
Bédakeun ku mobil

0.6
m
Target target
Kandaraan, manusa
Karakteristik anteneu
Beurat lebar / TXHorisontal (-6dB)
22
deg
élévasi (-6dB)
37
deg
Ciri séjén
nganyadiakeun Voltaseu
51216V DC
Pasokan listrik
0.10.120.3A
Suhu gugah
-40
85
Ukuran garis
97 × 135 × 29mm
panyalindungan
IP66


Taros Kami

PREV: Radar Aliran Lalu Lintas TCR300

TERAS : Multi Jalur Kandaraan Laju Eupan Balik Radar TSR20