sadaya Kategori
EN

aplikasi

lalar liwat

Kalayan pertumbuhan gancang kendaraan dina jalan, sistem patalimarga calakan parantos seueur dilarapkeun sareng gancang dikembangkeun. Kontrol kendaraan & deteksi ku téknologi radar mangrupikeun bagian penting tina sistem patalimarga calakan. Manajemén patalimarga calakan ngatur inpormasi patalimarga anu dikumpulkeun sapertos aliran patalimarga, kagancangan kendaraan, padumukan jalan, jarak kendaraan, jinis kendaraan sareng data dasar anu sanés, sahingga pikeun ngawujudkeun pangawasan, pangendalian, analisis, pembuatan kaputusan, sareng ngajadwalkeun konseling sareng cara hikmah anu sanés.