sadaya Kategori
EN

produk

X Band Ground panjagaan Radar-NSR1000W

Kolébat Target kagancangan jarak tuju Azimuth

Radar panjagaan taneuh NSR1000W mangrupikeun radar panjagaan panjagaan jarak jauh, anu tiasa ngadeteksi target (jalma) tina jarak dugi ka 1.2km. Utamana dianggo di bandara, panjara, tempat kritis pikeun waspada kaamanan, sapertos Sumur minyak, ladang minyak sareng saluran pipa sareng fasilitas industri konci sanésna, pameuntasan wates, ngawaskeun kaamanan wates sareng gedong modéren sanés sareng daérah konci nyayogikeun panyalindungan kaamanan anu dipercaya.

Series:

Sistem radar panjagaan taneuh

Aplikasi:

Deteksi pertahanan militér, pencegahan aréa panjara, monitoring aréa tank, kaamanan aréa bandara, multisensor fusi

Fitur:

Sadaya-cuaca, 24/7, adaptasi sareng lingkungan anu béda.

rentang 1.Long, sinyalna malaikat lega.

Ieu adopts planar multi-anteneu narima Asép Sunandar Sunarya anteneu narima, DBF sintésis laju gelombang digital, akurasi luhur ukur sudut sarta jarak measurement.Single Asép Sunandar Sunarya ngawengku rentang nepi ka 90 derajat, opat arrays bisa ngahontal sinyalna pinuh ku 360 derajat, rentang deteksi manusa (RCS). = 0.5㎡) nepi ka 1.2 km.

2.Support tipe obyék klasifikasi, sababaraha deteksi mode gerak, alarem palsu low.

Ku ngagunakeun téhnologi gaze, éta bisa ngadeteksi target gerak pisan slow, éféktif ngadeteksi rupa modus gerakan, sarta éféktif ngurangan clutter, tatangkalan, jukut jeung gangguan clutter lianna.

kakuatan transmisi 3.Low, konsumsi kakuatan low, aman. 

Sistem kerja FMCW, kakuatan pangiriman rendah, kaamanan pikeun awak manusa, konsumsi kakuatan rendah.

4.Multi-target tracking, tracking lintasan obyék, manajemén zone rojongan, manajemén garis warning.

Radar ngarojong tracking sustainable tina sababaraha target, maksimum nu bisa ngadeteksi 100 target dina waktos anu sareng, bisa ngarekam jeung ngalaporkeun unggal track.The wewengkon pertahanan radar bisa ngaropéa pikeun ngarojong manajemén aréa pertahanan radar sarta manajemén garis alarem.

5.Adopt ujung komputasi calakan sarta lingkungan persepsi calakan pikeun ngarojong jaringan radar. 

Ngadopsi téknologi komputasi tepi ka intelligently ngarasa lingkungan jeung intelligently ngonpigurasikeun algoritma radar. Rojongan jaringan radar, mempermudah integrasi jeung alat panjagaan video pikeun ngawujudkeun radar & fusi kaméra.

6.Cost éféktif.

komponén dewasa sarta universal, reliabiliti tinggi, kinerja ongkos komprehensif tinggi.

spésifikasi
gambaranspésifikasi
prekuensiX pita (9.5~9.8GHz)
Detéksi jajaran-manusa (RCS 0.5㎡)≥1200m
Detéksi jajaran-kendaraan (RCS 10㎡)≥3000m
horisontal90 °
horisontal katalitian1.5 °
luhurna18 °
mnt detéksi kagancangan0.3m / s
jarak resolusi8m
jarak katalitian1m
deukeut jajaran buta Daérah18m(tutumpakan)
kakuatan nganyadiakeunDC 12V
kakuatan interfacehawa nyocokan
data komunikasi mode Ethernet
komunikasi interfacehawa nyocokan
ukuran36CM * 28CM * 6cm
beurat5.9kg
pamakeanana barang≤30W


Taros Kami

PREV: teu sahiji bae

TERAS : Calakan Multi sénsor Fusion perimeter System Kaamanan-SP150VF