sadaya Kategori
EN

produk

Sistem Radar SR60 Perimeter

Kolébat Target kagancangan jarak tuju Azimuth

SR60 mangrupikeun sensor radar jarak pondok 60GHz ISM band anu dikembangkeun ku Hunan Nanoradar Élmu andT echnology Co., Ltd., anu ditujukeun pikeun deteksi intrusi perimeter / daérah. SR60 ngagunakeun sababaraha gelombang mikro ngirimkeun sareng nampi anteneu pikeun ngaidentipikasi objék anu ngalir. Éta ngagaduhan jangkauan deteksi maksimum 60m, ditampilkeun kalayan ukuran alit, sensitipitas tinggi, beurat enteng, kabuka pikeun integrasi. Dina liputan deteksi na, target udagan naon waé bakal otomatis dideteksi sareng dilacak. Radar tiasa masihan sudut udagan, jarak sareng lintasan jalan udagan intrusion.

Series:

60GHz radar MMW

Aplikasi:

Pangukuran rentang sareng anti tabrakan pikeun kendaraan karéta 、 Range-ukur sareng anti tabrakan pikeun robot 、 Range-ukur sareng anti tabrakan pikeun UAVs pangukuran sareng anti tabrakan pikeun kapal monitoring hidrologis 、 Sistem fusi video Radar Perlindungan Perimeter kanggo Villa Padumukan, TrainStations, Gudang, sareng Fasilitas Konci

Fitur:

Kalayan frékuénsi damel 60GHz band pikeun deteksi target anu obah

Ukur akurat jarak sareng kecepatan target obah

Struktur kompak sareng ukuran alit (63 * 71mm)

Konsumsi daya rendah (0.5W)

Modeu modulasi FMCW

spésifikasi

 

PUTIH

KAAYAAN

mnt

TYP

MAX

hijian

Sistem ciri

Kirimkeun frékuénsi


60.5


61.5

GHz

Kaluaran kaluaran (EIRP)



21dBm


dBm

Jenis modulasi


FMCW


Tingkat update


15

Hz

Interface komunikasi


TTL & BISA


Karakteristik jarak / kagancangan

Jarak jarak

1dBsm (Movingtarget)


≥60m @ ± 50 °


m

Jarak laju


-25


25

m / s

Karakteristik anteneu

Beurat lebar / TX

Horisontal (-6dB)

-42


42

deg

Luhurna (-6dB)

-11


11

deg

Ciri séjén

tegangan suplai


5

12

32

V DC

beurat



80


g

Ukuran garis


63 * 71mm

mm

 


Taros Kami

PREV: Calakan Multi sénsor Fusion perimeter System Kaamanan-SP150VF

TERAS : Perimeter Radar Video Sistem NSR100VF