sadaya Kategori
EN

produk

Sistem Pengawasan Radar Radar NSR300WVF

Kolébat Target kagancangan jarak tuju Azimuth

Nanoradar NSR300WVF mangrupikeun sistem wasparan cerdas pidéo sareng fusi pintar pidéo. Sistem masihan peringatan awal nalika udagan asup kana zona perlindungan, Samentawis éta, ngajalajah target ku ngadeteksi jarakna, sudut sareng kacepetan. Saatos analisa analisa téknologi analisis video sareng algoritma AI, sistem bakal nangtoskeun naha targét kedah waspada atanapi henteu. Sistem ieu sadar tina fusi radar sareng sinyal visual, anu ngintegrasikeun deteksi aktip, sensitipitas téknologi radar kalayan analisis intelijen video. Éta pisan ningkatkeun deteksi target sareng kinerja idéntitas sistem. Kalayan téknologi fusion video radar unikna, NSR300WVF sacara lega dianggo di penjara, kuadrat, palabuhan laut, pabrik minyak sareng daérah kritis sanésna.

Series:

24GHz radar MMW

Aplikasi:

Pertahanan perimeter militér, perlindungan perimeter penjara, pemantauan perimeter minyak depot, kaamanan perimeter bandara, fiksi multi-sensor

Fitur:

Wide Area Radar Video Surveillance System, ngabentuk solusi panyalindungan tilu diménsi

Aktip ngadeteksi sareng kéngingkeun posisi target, jarak sareng inpormasi sanésna kalayan pelacak sareng idéntifikasi kaméra PTZ

Lingkungan anu kuat adaptasi; sadidinten & sadaya operasi cuaca

Kasaluyuan anu saé, gampang kanggo integrasi

Panganteur Ethernet

IP66

RoHS

spésifikasi
Taros Kami

PREV: Sistem Pengawasan Radar Radar NSR100WVF

TERAS : Perimeter Radar NSR100