sadaya Kategori
EN

produk

Perimeter Radar Video Sistem NSR100VF

Kolébat Target kagancangan jarak tuju Azimuth

Nanoradar NSR100VF mangrupikeun sistem peringatan cerdas radar sareng video fusion. Sistem masihan peringatan dini nalika udagan asup kana zona panyalindungan, antukna, pasang target ku ngadeteksi jarak, sudut sareng kagancanganana. Saatos Inok dobel téknologi analisis pidéo sareng algoritma AI, sistem bakal nangtoskeun naha udaganna kedah waspada atanapi henteu. Sistem ieu sadar fusi radar sareng sinyal visual, anu ngahijikeun pisan deteksi aktif, sensitipitas luhur téknologi radar sareng analisis intél video. Éta pisan ningkatkeun deteksi target sareng kinerja idéntifikasi sistem. Kalayan téknologi fusi video radar unikna, NSR100VF seueur dianggo di penjara, kotak, palabuan laut, pepelakan minyak sareng daérah kritis sanés.

Series:

24GHz radar MMW

Aplikasi:

Pertahanan perimeter militér, perlindungan perimeter penjara, pemantauan perimeter minyak depot, kaamanan perimeter bandara, fiksi multi-sensor

Fitur:

Perimeter Radar Video Surveillance System, ngabentuk larutan panyalindungan tilu diménsi

Proaktif ngadeteksi sareng kéngingkeun posisi target, jarak sareng inpormasi sanésna kalayan panjagaan pidéo

Lingkungan anu kuat adaptasi; sadidinten & sadaya operasi cuaca

Kasaluyuan anu saé, gampang kanggo integrasi

IP66

Panganteur Ethernet

RoHS

spésifikasi
Taros Kami

PREV: Sistem Radar SR60 Perimeter

TERAS : Sistem Pengawasan Radar Radar NSR100WVF