sadaya Kategori
EN

produk

Perimeter Radar NSR100

Kolébat Target kagancangan jarak tuju Azimuth

Radar monostatik calakan NSR100 pikeun kaamanan perimeter, mangrupikeun sénsor radar k-band anu dikembangkeun ku Hunan Nanoradar Science and Technology Co., Ltd., anu tujuanana pikeun aplikasi alarm perimeter intrusion aktif outdoor, sareng mangrupikeun séri NSR anu high- produk tungtung. NSR100 ngamangpaatkeun téknologi pulsa tunggal sareng téknologi modulasi FMCW kakuatan low, kalayan resolusi sudut luhur-presisi, kamampuan pangukuran gancang-gancang sareng kamampuan ranging anu pas. Éta tiasa ngawujudkeun panyalindungan volumetrik sareng alarm di daérah anu panjangna 150 méter sareng lébar rata-rata 7 méter (anu tiasa diatur), sareng tiasa ngaleungitkeun gangguan tangkal ku pamrosésan sinyal sareng pangakuan pola. Kituna éta parantos per alarem kaamanan perimeter anu calakan pisan.

Series:

24GHz radar MMW

Aplikasi:

perlindungan pager, perlindungan ternak, perlindungan perimeter padumukan jsb.

Fitur:

Gawéna dina 24GHz Band kanggo pangémutan target anu ngalih

Mampuh ngadeteksi target anu ngalir dina kecepatan anu laun pisan sareng nyaring gangguan sato alit sapertos ucing sareng anjing

Mampuh ngadeteksi luas 150x7meters

Kelas perlindungan: IP67

Kalayan panganteur Ethernet

spésifikasi
PUTIHKAAYAANmntTYPMAXhijian
Sistem ciri
Ngirimkeun frékuénsi 
24
24.15GHz
Kakuatan kaluaran (EIRP)
8
25dBm
modulasi ngetik
FMCW
Update meunteun
8Hz
Interface komunikasi
Ethernet
Karakteristik deteksi jarak / gancang
Jarak jarak@ 0 dBsm1
150m
Jarak laju
-1.6
1.6m / s
Karakteristik anteneu
Lebar balok / TxHorisontal (-6dB)
20
deg
élévasi (-6dB)
13
deg
Ciri séjén
nganyadiakeun Voltaseu
91216V DC
beurat

1000
g
Ukuran garis
194 × 158 × 49 (LxWxH)mm


Taros Kami

PREV: Sistem Pengawasan Radar Radar NSR300WVF

TERAS : Pengawasan Bumi Radar NSR100W