sadaya Kategori
EN

produk

Calakan Multi sénsor Fusion perimeter System Kaamanan-SP150VF

Kolébat Target kagancangan jarak tuju Azimuth

Intelligent multi sensor fusi perimeter Sistim kaamanan SP150VF, utamana diwangun ku calakan MMW detecting radar, rentang panjang IR kaméra jeung 3D visi modul sinyalna aréa buta dina struktur terpadu. Sistem ieu berpungsi dumasar kana MMW ngadeteksi radar anu terus-terusan nyeken daérah perlindungan, ngahijikeun sareng algoritma pembelajaran jero AI tepi, ngawujudkeun alarm waktos nyata sareng ngalacak pidéo tina target intrusion anu gerak di daérah perlindungan. Éta tiasa sacara cerdas ngakuan target intrusi anu béda sapertos manusa sareng kendaraan, nyaring alarm palsu sapertos sato, tatangkalan, hujan sareng sajabana, sareng ngadukung operasi kontrol perimeter anu teu dijaga. Hal ieu loba dipaké di luhur-tungtung wewengkon kaamanan perimeter kayaning militér, panjara, grid kakuatan, kareta api, bandara jeung saterusna.

Series:

Calakan Multi sénsor Fusion Perimeter System Kaamanan

Aplikasi:

Deteksi pertahanan militér, pencegahan aréa panjara, ngawaskeun aréa tank, kaamanan aréa bandara, fusi multi-sensor, karéta api, jaringan listrik

Fitur:

Ongkos-éféktif: ongkos kalapa jeung kinerja ngabandingkeun jeung bagian counter

Luhur Cekap & Bisa Dipercaya: MTBF saluhureun 50000 jam

Intuitif, Komprehensif Pamaké-Friendly: Operasi basajan, arsitéktur kabuka pikeun integrasi platform pihak katilu Calakan, Protection Deteksi Aktif: Algoritma calakan sarta pangabisa diajar AI;

Téknologi fusi visi sareng radar: Multi-tar kéngingkeun deteksi sareng pikahariwangeun aktip

Sadaya Poé & Sadayana Perlindungan Cuaca: 7x24h deteksi waktos nyata sanajan dina cuaca anu parah, kelas panyalindungan IP66

spésifikasi
gambaranspésifikasi
prekuensi
epektip jajaran≤150m, (radar detéksi jeung video tracking)
ngawaskeun wewengkonhorisontal sudut: 15 °, Ngadu sudut: 10 °, bisa diatur nahanan wewengkon
video pangenalanpindah tujuan siga manusa/kandaraan/sato, palsu alarem siga tatangkalan, hujan.
Énggal katalitian≤0.5m
laju ukuran≤120km / jam
Infrabeureum Suplemén cahaya≤150m
Max resolusi1080p / 25fps
video perbawadigital denoise, kuat cahaya inhibisi, anti goyang video
video komprési standarH.264 / H.265
Network interfaceRJ45 100M / 1000M adaptasi diri Ethernet palabuhan
jaringan ProtocolONVIF, GB28181, TCP/IP, HTTP, RTSP/RTP/RTCP
komunikasi interfaceRS232 interface
kakuatan interface100 ~ 240V AC
ngagawekeun suhu-40 ~ 75 ℃
panyalindungan kelasIP67
kakuatan pamakeanana barang≤45W @ 220V AC
beurat15KG


Taros Kami

PREV: X Band Ground panjagaan Radar-NSR1000W

TERAS : Sistem Radar SR60 Perimeter