sadaya Kategori
EN

produk

Pengawasan Bumi Radar NSR300W

Kolébat Target kagancangan jarak tuju Azimuth

Radar monostatik calakan NSR300W pikeun kaamanan régional, mangrupikeun sénsor radar k-band anu dikembangkeun ku Hunan Nanoradar Science and Technology Co., Ltd., anu tujuanana pikeun aplikasi kaamanan daérah, sareng mangrupikeun séri NSR produk produk luhur. NSR300W ngamangpaatkeun téknologi pulsa tunggal sareng téknologi modulasi FMCW kakuatan low, kalayan résolusi sudut luhur-presisi, kamampuan pangukuran gancang-gancang sareng kamampuan rentang anu pas. Éta tiasa ngaleungitkeun gangguan tangkal ku pamrosésan sinyal sareng pangenalan pola. Kituna éta alat alarm kaamanan anu paling cerdas sareng tepat.

Series:

24GHz radar MMW

Aplikasi:

Deteksi pertahanan militér, pencegahan daérah panjara, monitoring area tank, kaamanan daérah bandara, fusi Multisensor

Fitur:

Gawe di 24GHz-ISM-Band pikeun deteksi target anu obah

Mampuh ngadeteksi target anu ngalir dina kecepatan anu laun pisan sareng nyaring gangguan pepelakan sareng tangkal

Téknologi DBF canggih, sanggup ngadeteksi azimuth / inpormasi jengkol ngeunaan obyék

Kelas perlindungan: IP66

Kalayan panganteur Ethernet sareng PoE +

RoHS patuh

spésifikasi
PUTIHKAAYAANmntTYPMAXhijian
Sistem ciri
Ngirimkeun frékuénsi 
24
24.1GHz
Kakuatan kaluaran (EIRP)

<100mW (20 dBm)

Jenis modulasi
FMCW
Update meunteun
8Hz
Interface komunikasi
Ethernet
Jarak / Speed ​​detéksi ciri
Jarak jarak@ 0 dBsm1.5
450 (manusa)m
600 (kendaraan)
Karakteristik anteneu
Lebar balok / TxHorisontal (-6dB)
100
deg
élévasi (-6dB)
13
deg
Aréa detéksiHorisontal (FoV)
90
deg
jangkungna (FoV)
13
deg
Ciri séjén
nganyadiakeun Voltaseu

12V DC / Poe +
/
beurat

1500
g
Ukuran garis LxWxH235 × 175 × 47.5mm


Taros Kami

PREV: Pengawasan Bumi Radar NSR100W

TERAS : teu sahiji bae