sadaya Kategori
EN

produk

Pengawasan Bumi Radar NSR100W

Kolébat Target kagancangan jarak tuju Azimuth

Radar monostatik calakan NSR100W pikeun kaamanan régional, mangrupikeun sénsor radar k-band anu dikembangkeun ku Hunan Nanoradar Science and Technology Co., Ltd., anu tujuanana pikeun aplikasi kaamanan daérah, sareng mangrupikeun séri NSR produk produk luhur. NSR100W ngamangpaatkeun téknologi pulsa tunggal sareng téknologi modulasi FMCW kakuatan low, kalayan résolusi sudut luhur-presisi, kamampuan pangukuran gancang-gancang sareng kamampuan rentang anu pas. Éta tiasa ngaleungitkeun gangguan tangkal ku pamrosésan sinyal sareng pangenalan pola. Kituna éta alat alarm kaamanan anu paling cerdas sareng tepat.

Series:

24GHz radar MMW

Aplikasi:

Kaamanan daérah

Fitur:

Gawéna dina 24GHz Band kanggo pangémutan target anu ngalih

Mampuh ngadeteksi target anu ngalir dina kecepatan anu laun pisan sareng nyaring gangguan pepelakan sareng tangkal

Mampuh ngadeteksi inpormasi azimuth / range ngeunaan obyék

Kelas perlindungan: IP66

Kalayan panganteur Ethernet sareng Poe

RoHS patuh

spésifikasi
PUTIHKAAYAANmntTYPMAXhijian
Sistem ciri
Ngirimkeun frékuénsi 
24.05
24.2GHz
Kakuatan kaluaran (EIRP)

 <100 mW (20dBm)

Jenis modulasi
FMCW
Update meunteun
8Hz
Interface komunikasi
Ethernet
Karakteristik deteksi jarak / gancang
Jarak jarak@ 0 dBsm1
100 (manusa)m
160 (kendaraan)
Karakteristik anteneu
Lebar balok / TxHorisontal (-6dB)
100
deg
élévasi (-6dB)
13
deg
Aréa detéksiHorisontal (FoV)
90
deg
jangkungna (FoV)
13
deg
Ciri séjén
nganyadiakeun Voltaseu

12V DC / Poe
/
beurat

1000
g
Ukuran garis LxWxH194 × 158 × 49mm


Taros Kami

PREV: Perimeter Radar NSR100

TERAS : Pengawasan Bumi Radar NSR300W