sadaya Kategori
EN

aplikasi

kaamanan

Sistem panjagaan Pidéo Radar, didesain pikeun ngirim peringatan ngeunaan targét kalayan posisi sareng lagu, ngarékam pidéo alarem sacara real-time sareng nyegah gangguan sateuacan perimeter, diwangun ku radar gelombang mikro 24GHz, kaméra HD PTZ sareng server parangkat lunak RVS. Radar nomeran target ku posisi ku deteksi aktip, teras micu kaméra PTZ pikeun ngalacak otomatis. Kalayan idéntifikasi ganda tina téknologi analisis pidéo sareng algoritma AI, sistem ngirimkeun alarm anu akurat ka pusat monitor kaamanan sareng nurunkeun alarm palsu pisan.