sadaya Kategori
EN

wartos

Imah>Tentang Kami>wartos

Naha sistem panjagaan pidéo radar janten populer nembe

Waktos: 2018-09-21 Hit: 61

Masalah sareng tantangan anu disanghareupan ku kaamanan tradisional?

Kalayan kamajuan sains sareng téknologi, kasadaran masarakat kana sistem kaamanan anu aya langkung lengkep, sareng langkung seueur panyusutan parantos janten masalah anu mendesak kedah direngsekeun di sakumna dunya. Sistem kaamanan anu aya ngagaduhan masalah anu jelas, anu gampang kapangaruhan ku lingkungan cuaca (sapertos hujan, salju, asap) sareng wengi. Éta ngaktipkeun pikeun nangkep kaayaan spésipik langsung nalika panyerang lumangsung, ngahasilkeun limbah sumberdaya anu teu perlu sareng masalah tingkat positip palsu tinggi sareng tingkat négatip palsu anu luhur.

Solusi utami —— panjagaan video, NSR100WVF

Kaunggulan :Pangawasan pidéo mangrupikeun bagian anu penting dina sistem kaamanan. Hal ieu seueur dianggo dina sababaraha waktos kusabab eusi inpormasi anu intuitif, akurat, tepat waktos sareng euyeub.

Kalemahan :Kalayan pendalaman aplikasi, éta bakal mangaruhan hasil deteksi ku alarm palsu, cahaya sareng bayangan, hujan, salju, halimun, keusik sareng lebu, parobihan latar, oklusi sareng kaayaan anu sanés, sareng éta mangrupikeun deteksi anu teu aktip.

Solusi ayeuna —— Deteksi radar tunggal

Kaunggulan : Radar MMW ngadeteksi sareng sasaran ku ngalirkeun sareng nampi gelombang éléktromagnétik frékuénsi luhur. Modul pamrosésan sinyal back-end ngagunakeun sinyal gema pikeun ngitung inpormasi target ayana, kecepatan, arah, jarak sareng sudut objék anu obah. Radar gelombang milimeter ngagaduhan kamampuan anu kuat pikeun nembus kabut, haseup sareng lebu, kalayan ciri khas sadaya-cuaca (kecuali dinten hujan) sareng sadidinten.

Kalemahan : MMW radar biasana ngarujuk kana radar dina domain frékuénsi 30 ~ 300GHz (panjang gelombangna 1 ~ 10mm). Panjang gelombang MMW antara gelombang sentimeter sareng gelombang cahaya. Éta ngamungkinkeun ningali gambar anu jelas sareng intuitif tina udagan, janten teu mungkin pikeun mastikeun fitur anu hadé tina udagan anu ngaganggu. ,


Téknologi kaamanan anyar —— Radar & Visual fusion

Solusi fusi visi Radar dumasar kana inovasi

Aplikasi Mimiti Visi Radar: MMW Radar sareng Vision Fusion Systems, ngamangpaatkeun pinuh masing-masing kaunggulan sensor, masihan pinuh pikeun kakuatan masing-masing.

Ngagabungkeun téknologi kecerdasan buatan:Éta tiasa ngamangpaatkeun jarak anu ditangtoskeun ku deteksi radar sareng koordinat kolom tina udagan.

Komponén utama sistem alarm aréa panjagaan video radar 

Kalayan ngembangkeun digitalisasi, jaringan sareng kecerdasan dina masarakat inpormasi ayeuna, panjagaan video digital laun ngagentos panjagaan analog sareng éta seueur dianggo dina sagala rupa lapisan masarakat.

Sistem panjagaan video sadar kana integrasi panjagaan pidéo sareng konperénsi, anu tiasa ngatur pakakas jauh kalayan fleksibel sareng épéktip.

Ngaliwatan aplikasi objék monitoring jarak jauh kalayan rékaman pidéo, playback, alarm linkage, monitoring strategi formulasi sareng paréntah darurat, fungsi dual monitoring sareng komunikasi tiasa kahontal, sareng persyaratan monitoring jarak jauh sareng paréntah darurat dina patalimarga, sawah, bank , sareng telekomunikasi tiasa sapinuhna.

Tingkat alarm palsu rendah:Éta henteu kapangaruhan ku parobihan cahaya sareng kalangkang, hujan, salju, halimun, lebu, parobihan latar sareng oklusi.

Tingkat leungitna handap :Éta deteksi aktif sareng pencegahan. Éta ngagaduhan téknologi intrusion target bébédaan calakan.

About Nanoradar :

Hunan Nanoradar Élmu & Téhnologi Co., Ltd didirikeun dina 18 Januari 2012, fokus kana sensor cerdas MMW sareng pangembangan produk seri radar, produksi sareng penjualan.

Nanoradar utamina pamasaran dina kandaraan hawa anu henteu teratur, kaamanan luhur, transportasi cerdas, kaamanan otomotif, nyetir anu teu teratur sareng lapangan séjén, kalayan produk anu nutupan 24GHz, 60GHz, 77GHz radar. Kamajuan gancang perusahaan dina taun-taun ayeuna, Nanoradar parantos kéngingkeun sakumna kelompok pelanggan dina kaamanan, transportasi, UAV sareng industri sanésna.


PREV: Naon Sistem Sistem Pengawasan Radar?

TERAS : Nganti 90m —— Generasi Anyar 77Ghz MMW Radén Ngahindaran Halangan pikeun UAV ti Nanoradar