sadaya Kategori
EN

wartos

Imah>Tentang Kami>wartos

Nalika pikasieuneun sumping, kumaha gancang terang tingkat cai nyebrang wates? Tingkat cai radar ngawartosan anjeun!

Waktos: 2017-09-11 Hit: 50

2017 mangrupikeun taun anu luar biasa, banjir Hunan, Walungan Xiangjiang, cai, Yuanshui tilu aliran sareng Kacamatan Danau Dongting, jumlahna aya 24 tingkat cai alarm tingkat cai. 20:20 tabuh 20:20 tanggal 2 Juli, tingkat cai stasiun Xiangjiang Changsha ngahontal 39.49 méter, dibandingkeun sareng tingkat cai pangluhurna di taun 1998 masih langkung luhur dibanding 0.31 méter, data anu akurat sareng tepat waktu, kumaha gancangna terang yén tingkat radar Cai monitoring sareng sistem peringatan dini tiasa ngabantosan.

Latar aplikasi

Cina mangrupikeun daérah anu rawan bencana cai, unggal taun bakal nyababkeun karugian ageung tanaga sareng harta banda. Salami sababaraha dasawarsa terakhir, Cina dasarna ngadegkeun pikeun ngaliput nagara langkung ti walungan sareng situ, situ, bukit, jaringan pertahanan kelompok, pangadegna ratusan stasiun pangawas anu alit sareng alit, kalayan sajumlah ageung kelompok anti- Pemantauan tim sacara efektif ngatur karugian anu disababkeun ku bencana cai minimal. Tapi masih seueur masalah, masih aya sistem monitoring cai anu lemah, tingkat inpormasi henteu luhur, pendataan, pembaruan henteu tepat waktos, sinyalna heureut inpormasi sareng masalah-masalah sanésna, alat-alat daérah pengawasan cai teu acan jaringan, henteu ngabentuk sistem monitoring dinamis real-time, Hésé pikeun minuhan banjir, runtuhna bendungan, aliran lebu sareng peringatan tepat waktuna, réspon gancang, transfer gancang, hedging pangabutuh réspon darurat.

Kalayan panilitian anu jero ngeunaan bencana cai sareng mendakan yén kabutuhan nganggo langkung seueur téknologi luhur daérah bencana anu mungkin, daérah konci pikeun ngabentuk full-time, monitoring tilu diménsi sareng peringatan dini. Dumasar kana tingkat radar ngukur cai konservansi monitoring bencana sareng sistem peringatan dini ngagabungkeun téknologi radar, jaringan sénsor nirkabel, téknologi komunikasi mobile broadband sareng téknologi luhur séjén.

leyuran

Sistem ngagunakeun radar pikeun pangukuran tingkat cai. Éta tiasa ngumpulkeun, ngolah, ngitung sareng nyimpen inpormasi parobihan tingkat cai sacara real-time ngalangkungan saluran komunikasi (kalebet telepon sélulér, port serial, sareng sajabana). Pusat monitoring sadar kana inpormasi tingkat cai anu ditampi pikeun ngaramal sareng ngirim banjir, aliran Uing, tanggul bendungan sareng peringatan kacilakaan anu sanés, pikeun ngahontal prediksi épolusi bencana sareng pamrosésan pencegahan tujuan dinamis.

Méter tingkat radar ngaluarkeun pulsa gelombang mikro anu handap pisan ku sistem anteneu RF. Nalika gelombang éléktromagnétik anu dipancarkeun sapatemon dina médium anu diukur, gelombang éléktromagnétik anu dipancarkeun bakal dibentuk janten gema sareng balik deui ka alat panarima radar sapanjang jalur anu sami. Nalika gelombang éléktromagnétik nyebarkeun dina gancangna cahaya, jarak antara alat ngirimkeun sareng permukaan médium anu diukur sabanding sareng waktos panyebaran pulsa, sareng inpormasi tingkat cair tiasa didapet ku ngitung bédana waktos antara transmisi sareng panarimaan gelombang éléktromagnétik. Tingkat inpormasi ieu ngalangkungan jaringan komunikasi nirkabel sareng kabel ka pusat monitoring pikeun rujukan anu nyandak kaputusan.

Pangukur tingkat dumasar kana radar gelombang milimeter

Nanoradar Millimeter Wave Radar Level Sensor 

kaunggulan

1. Pangukur tingkat Radar tina suhu, kalembaban, média panyebaran rohangan, kagancangan angin, curah hujan sareng faktor lingkungan anu sanés, pikeun ngahontal sadidinten, damel sadaya-cuaca;

2. Akurasi pangukuran tingkat radar, tiasa ngahontal akurasi ukur tingkat milimeter;

3. Sakabéh sistem monitoring sareng peringatan dini sareng real-time, rupa-rupa fitur, tiasa ngalengkepan sababaraha fungsi monitoring;

4. Monitoring Bencana Cai sareng Sistem Peringatan Dini Nyadar sadaya-digital, pinuh desentralisasi, kabuka, interoperable sareng jaringan sareng fungsi peringatan pikeun bencana cai.

Daérah aplikasi

Konservasi cai, sistem tiasa ngalengkepan pangawasan bencana cai, peringatan banjir walungan sareng danau sareng fungsi-fungsi sanés.

Di sisi kota, sistem tiasa dianggo salaku sistem monitoring tingkat solokan, anu bakalan ngabantosan seueur masalah anu disababkeun ku razia badai kota.

Dina sisi industri, sistem tiasa dianggo pikeun ngukur tingkat cair minyak atah dina bak minyak, ogé monitoring tingkat cair dina prosés industri umum.

Salaku tambahan, produk ogé tiasa didasarkeun kana kabutuhan fungsional anu béda pikeun pangguna pikeun dirobih, anu tiasa dilarapkeun pikeun panangtayungan lingkungan, cuaca sareng daérah berpotensi atanapi industri anu sanés.


PREV: Jarak 250 mérarental konténéran ARS 408-21 lebet, Nanoradar mekarkeun parangkat lunak pangujian, sareng otorisasi

TERAS : Pangalaman Ekstrim: Nanoradar Ngumumkeun Benua ARS 408-21 Piranti Uji Radar NSM Alat, Uji Gratis