sadaya Kategori
EN

wartos

Imah>Tentang Kami>wartos

Naon Sistem Sistem Pengawasan Radar?

Waktos: 2018-09-20 Hit: 77

Sistem panjagaan Pidéo Radar :

Sistem panjagaan Pidéo Radar kalebet radar kaamanan, kaméra PTZ sareng parangkat lunak manajemén. Sakali radar sareng kaméra nyambung dina jaringan anu sami sareng ngiket ngalangkungan parangkat lunak manajemén, radar bakal nyayogikeun inpormasi target (koordinat, kagancangan) sacara real waktos sareng tanggapan ka pusat manajemén, anu nungtun kaméra PTZ pikeun museurkeun sareng ngalacak udagan. Dina hal ieu, sistem tiasa mariksa deui adegan pikeun ningkatkeun akurasi alarm.

Fitur sistem:

■ Sadaya-cuaca, perlindungan sadidinten: nampi adaptasi sareng sagala rupa cuaca anu buruk sapertos hujan, salju, asap, lebu, haseup, sareng sajabana

■ Deteksi Aktip & Perlindungan 3D: dikirim radar bakal aktip naékkeun alarm sareng memicu alarm pidéo pikeun ngonci udagan sacara real-time, ngarékam pidéo alarm sareng nganalisis ka pusat kontrol ;

■ Tingkat alarm palsu anu calakan & Terpercaya & Rendah: dilebetkeun ku algoritma calakan, sistem ieu kinerja deteksi anu akurat sareng tiasa nyaring tangkal sareng manuk pikeun ngirangan alarm palsu ;

■ Operasi saderhana & Buka arsitéktur & kasaluyuan anu saé: : Sistem ngagaduhan arsitéktur kabuka sareng aksés tiasa aksés kana sababaraha platform kaamanan.


Komponén Sistem :

■ Radar Kaamanan: Radar 24GHz-ISM-Band tina modeu modulasi FMCW. Éta aktip ngaluarkeun pancaran éléktromagnétik dina kecepatan 8 kali per detik, sareng nampi kamandang ti target pikeun ngadeteksi sareng kéngingkeun inpormasi sapertos azimuth sareng jarak udagan. Ngarojong nepi ka 32 target deteksi sareng ngalacak sakaligus. Dina waktos anu sasarengan, radar ngadukung target10 target kaluaran sinkron, masihan hasil deteksi anu paling akurat dina waktos anu pang pondokna. Ngagunakeun algoritma calakan, éta tiasa aktip diajar, sareng adaptasi sareng lingkungan pikeun ngaidentipikasi targétna.

■ Kaméra PTZ:Lacak udagan sacara real waktos, udagan mastikeun dua kali sareng alarm angkat aktip. Parangkat lunak manajemén: Operasi saderhana, setting zona alarm, nempoan real-time, fungsi rékaman sareng playback; struktur kabuka, ngadukung perpanjangan fléksibel kana modeu jaringan multi-tingkat; nyayogikeun statistik pamundut alarm ramah-pangguna, tampilan alarm, detil alarm, solusi anu saluyu sareng sajabana.

Aplikasi skenario:

Waduk: deteksi real-time tanaga anu asup kana waduk, contona: pagawé waduk, pamayang, ngojay, jst.

Perlindungan fasilitas kritis: deteksi real-time, nyegah penjajah lebet kana kawasan konci, mis. tutuwuhan nuklir, listrik, pembangkit énergi.

Perlindungan fasilitas kritis: perlindungan kawasan konci sapertos landasan pacu bandara

Infrastruktur konci: infrastruktur transportasi minyak, stasiun basa inti, jst.

About Nanoradar :

Hunan Nanoradar Élmu & Téhnologi Co., Ltd didirikeun dina 18 Januari 2012, fokus kana sensor cerdas MMW sareng pangembangan produk seri radar, produksi sareng penjualan.

Nanoradar utamina pamasaran dina kandaraan hawa anu henteu teratur, kaamanan luhur, transportasi cerdas, kaamanan otomotif, nyetir anu teu teratur sareng lapangan séjén, kalayan produk anu nutupan 24GHz, 60GHz, 77GHz radar. Kamajuan gancang perusahaan dina taun-taun ayeuna, Nanoradar parantos kéngingkeun sakumna kelompok pelanggan dina kaamanan, transportasi, UAV sareng industri sanésna.


PREV: Kaamanan aktip | Nanoradar Dileupaskeun 450 Méter Daérah Sistem Radén AI Radar Daérah

TERAS : Naha sistem panjagaan pidéo radar janten populer nembe