sadaya Kategori
EN

wartos

Imah>Tentang Kami>wartos

Wilujeng wawakil ti BCG & LG pikeun nganjang ka Nanoradar

Waktos: 2016-12-12 Hit: 60

Sakelompok 4 jalmi ti BCG & LG ngadatangan Nanoradar tanggal 20 Désémber 2016, hoyong netep kerjasama di bidang radar mmw dina waktos anu caket.

LG Group mangrupikeun grup bisnis internasional anu ngajurung pamekaran industri dunya; Boston Consulting Group (BCG) mangrupikeun perusahaan konsultasi manajemén perusahaan anu kasohor; Samentara Nanoradar mangrupikeun supplier radar gelombang mikro di Cina. Kalayan kaunggulan masing-masing, tilu pihak ngaharepkeun ngahiji modél kerjasama anyar dina radar gelombang miliméter, pikeun ngamajukeun pangembangan radar miliméter. Kusabab pangabisa produksi massalna dina radar 24GHz sareng basa puluhan pelanggan, Nanoradar meunang pangakuan ti nasabah. 

Poto kelompok utusan ti LG, BCG sareng Nanoradar

Perwakilan ti LG sareng BCG ngadatangan showroom Nanoradar

Rundingan ngeunaan modeu gawé babarengan antara LG, BCG sareng Nanoradar 

Hunan Nanoradar Élmu sareng Téknologi Co, Ltd didirikeun dina tanggal 18 Januari 2012. Éta ngahususkeun kana pamekaran, produksi sareng penjualan sistem radar mmw sareng sensor radar.

Salaku desainer sareng produsén sensor radar mmw sareng produk radar mmw, produk perusahaan nyertakeun 24GHz, 60GHz sareng 77GHz, anu biasana diterapkeun dina kaamanan aktif otomotif, autopilot, ukuran-ukuran sareng nyingkahan halangan di UAV, kaamanan luhur, cerdas patalimarga, hardware calakan sareng lapangan industri sanésna.


PREV: Dr Li Deyi ti Téknik Akademi Cina ngahargaan produk radar mmw Nanoradar

TERAS : Nanoradar diganjar salaku salah sahiji pabrik radar terkemuka di kacamatan Changsha Hi-tech