sadaya Kategori
EN

wartos

Imah>Tentang Kami>wartos

Nganti 90m —— Generasi Anyar 77Ghz MMW Radén Ngahindaran Halangan pikeun UAV ti Nanoradar

Waktos: 2018-11-14 Hit: 59

Taun-taun ayeuna, UAV parantos dikenalkeun dina tatanén, listrik sareng industri khusus sanés kalayan ningkatna paménta. Nanging, panyingkahan tabrakan otomatis mangrupikeun masalah lami tina UAV dina aplikasi praktis na. Sistem ngajauhan kendala otonom UAV anu akurat tiasa ngirangan kacilakaan karusakan UAV, nganyenyeri jalma sareng tabrakan gedong anu disababkeun ku masalah operasi sareng pandangan anu teu merenah.

Pikeun minuhan tungtutan pasar anu mendesak, Nanoradar parantos ngawangun radar gelombang gelombang millimeter 77GHz deteksi real-time --- MR72 pikeun ngahindaran halangan UAV. Éta cocog pikeun dijauhkeun tina halangan otomatis pikeun penerbangan otonom UAV sareng pelayaran titik-titik dina sadaya-cuaca, sadaya waktos sareng sadaya-rupa bumi. MR72-UAV ngadukung kaluaran sakaligus jarak, kagancangan sareng inpormasi sudut dugi ka 50 udagan. Ditampilkeun ku béaya rendah, akurasi tinggi, alit & hampang sareng konsumsi kakuatan rendah, MR72-UAV lumaku pikeun tatanén, kakuatan, industri, kapal udara alit sareng bidang sanésna.

Naha milih MR72-UAV 77GHz millimeter radar ngahindaran radar ti Nanoradar?

* Jarak deteksi panjang: dugi ka 90 méter pikeun udagan RCS 5㎡, sareng 40m kanggo garis tegangan tinggi;

* Akurasi deteksi tinggi: Dibandingkeun sareng radar 24GHz, résolusi jangkauan radar ningkat dugi ka tilu kali, sareng kinerja anu langkung saé pikeun kamampuan pangenal halangan;

* Dual balok sakaligus modeu damel: Lebar FOV dina modeu jarak pondok; jarak deteksi panjang dina modeu mid-range;

* Sudut nada modél rentang tengah nyaéta 15.6 °, nyaéta ngirangan gangguan taneuh nalika kaayaan Dengdekkeun UAV;

* Kamampuh anti gangguan anu kuat: henteu kapangaruhan ku cahaya, cuaca, lingkungan, sora, sareng gangguan éléktromagnétik kandaraan udara;

* Ukuran kompak: Radar ngahindari halangan 77GHz MMW ukuranana alit, adaptif sareng sagala rupa aplikasi;

Conto uji coba MR72-UAV ti Nanoradar :

Parameter téknis MR72-UAV :

Skenario aplikasi :

About Nanoradar :

Nanoradar diadegkeun dina taun 2012 anu khusus ngembangkeun, ngahasilkeun sareng ngajual radar gelombang miliméter pikeun kaamanan, UAV, Automotive, Smart Traffic sareng aplikasi industri sanésna, anu nutupan 24GHz, 77GHz sareng senar 79GHz. Kami parantos hasil ngembangkeun 10+ model produk radar MMV anu biasana dumasar kana sinar sistem MIMO sareng téknologi radar kognitif. Rentang deteksi sensor radar Nanoradar nyertakeun 30-450meter. Katepatan éta dugi ka 85% pikeun radar kaamanan pikeun ngaidentipikasi peujit. Salaku produsén radar MMV ngarah di Cina, produk Nanoradar dijual di Amérika Serikat, Korea, Ngahijikeun Karajaan Perancis.



PREV: Naha sistem panjagaan pidéo radar janten populer nembe

TERAS : 'Anyar Terobosan, Tingkat Anyar' Nanoradar Dileupaskeun 200 Méter Altimeter Radar