sadaya Kategori
EN

wartos

Imah>Tentang Kami>wartos

Teknologi hindari tabrakan UAV terobosan anyar: garis tegangan tinggi stabil 20 méter, ngalangkungan imajinasi

Waktos: 2017-04-08 Hit: 40

Kandaraan udara tanpa awak nyanghareupan tantangan:

Salami waktos, halangan UAV parantos lami, sareng ayeuna dina pasaran sistem arus listrik kendaraan multi-rotor listrik halangan kendaraan biasana aya tilu, nyaéta, ultrasonik, tof (laser radar mimitian) sareng jarak visual, sadayana ngagaduhan langkung atanapi kirang masalahna.

sensordasarluhurnakatalitianAdegan adaptifkauntungankaayaan nu ngarugikeun
ultrasonicsonar0.5 ~ 5m10cmkawilang luhurbéaya rendahjarak jarakna pondok, gangguan ageung
laser infra redTOF + 3Dmodél50m5cmkawilang luhurkaayaan lampu poek sensitip pisan, pangaruhna langkung saégangguan, pangaruh lampu kuat pisan goréng, biaya tinggi
rasa visualkamera50m5cmsaeutikprecision tinggi, gambarhawa, sinar panonpoé, pemantul pangaruh langkung ageung
mmw radarcw2cmluhuradaptabilitas lingkungan, sadayana dinten sareng sadayana kecap cuacaakurasi rada luhur relatif ka visi

Naon radar gelombang millimeter?

Radar milimeter-gelombang ngadeteksi target ku cara ngirim sareng nampi gelombang éléktromagnétik frékuénsi luhur. Modul pamrosésan sinyal back-end ngagunakeun sinyal gema pikeun ngitung inpormasi target sapertos ayana, kecepatan, arah, jarak, sareng sudut obyék anu obah. Radar milimeter-gelombang gaduh ukuran alit, beurat enteng, tingkat luhur integrasi, ciri sénsitip sareng sanésna, unik na ngalangkungan kabut, haseup, lebu, kamampuan ngahontal sadidinten, aplikasi sadidinten.

Laporan deteksi halangan radar gelombang millimeter-gelombang:

Waktos tés2017.03.31Platform UAVKontrol A2FlightS550
TestersinsinyurModél produk tésNRA24
Tempat téskanyataanana kerSkénario uji cobaoutdoor
Target udagan tés
UAV dipasang sénsor radar gelombang NRA24 mm, NRA24 pikeun sénsor dijauhan halangan UAV
pikeun tipena béda kinerja deteksi halangan

Kinerja deteksi:

Kabel kabel tunggal GB 2x4.0 alun-alun, tracking stabil 7m, jarak deteksi 10m; kabel multi-untai (3 ~ 4) pelacak stabil 10 méter, jarak deteksi 20m. Tangkal umum, jarak ngalacak deteksi dugi ka 50m.

NRA24 salaku sensor ngajauhan tabrakan UAV pikeun tipena béda hambatan target gaduh pangaruh pangaruh anu stabil, khususna pikeun jinis sensor anu sanés (ultrasonik, laser, visual) dibandingkeun sareng radar gelombang milimeter dina kawat, deteksi témbok kaca Kauntungan luar biasa, kusabab waktos réspon anu langkung gancang, laju nyegerkeun 50Hz, kaunggulan langkung jelas dina mindahkeun platform.

NRA24 mangrupikeun radar K-band altimeter / tabrakan nyegah radar anu dikembangkeun ku Hunan Nanoradar kalayan band 24GHz ISM, akurasi pangukuran ± 2cm, ukuran kompak, sensitipitas tinggi, beurat enteng, gampang diintegrasi, kinerja stabil, aplikasi dina platform hiber (UAV / UAS) , helikopter, kapal udara leutik sareng seueur daérah sanés, produkna parantos dilarapkeun ka puluhan pabrik UAV.

PREV: NHTSA atanapi bakal ningkatkeun standar peringkat kaamanan bintang lima: BSD deteksi titik buta atanapi bakal standar

TERAS : Nanoradar bakal ngadatangan paméran kaamanan Éropa panggedéna - IFSEC International 2017 di London UK.