sadaya Kategori
EN

wartos

Imah>Tentang Kami>wartos

Jarak 250 mérarental konténéran ARS 408-21 lebet, Nanoradar mekarkeun parangkat lunak pangujian, sareng otorisasi

Waktos: 2017-08-29 Hit: 60

Indéks téknis penting:

Jarak bantuan: 1 - 0.20m jarak jauh , 250 - 0.20m / 70m @ 100 ... ± 0 ° caket kisaran sareng 45 - 0.20m @ ± 20 ° caket kisaran

2. Ukuran résolusi ngukur: 1.79m jauhan jauh, 0.39m (0.20m@ standstill) caket kisaran -kapasitas pikeun misahkeun udagan sareng objék 1.5 ... résolusi 2 x

Jarak jarak anu jarakna: ± 3 m jarak jauh, ± 0.40m (±0.10m@standstill) caket jarak

4. Résolusi sudut azimuth: 1.6 ° jarak jauh, 3.2 ° @ 0 ° / 4.5@ ±45/12.3@ ±60dekat -mampuh misahkeun targét sareng obyék 1.5 ... Resolusi 2 x

Manglé Azimuth 5.Accuracy: ± 0.1 ° jarak jauh, ± 0.3 ° @ 0 ° / ± 1 ° @ ± 45 ° / ± 5 ° @ ± 60 ° caket kisaran

Saluran / prinsip 6.Antenna: 4TX / 6RX = 24channels = 2TX / 6RX jauh-2TX / 6RX deukeut / Digital Beam Forming

7. Kisaran tingkat: -400 km / jam ... + 200 km / h (-ngébréhkeun objék ... + perkiraan)

Résolusi 8.Velocity: 0.37 km / jam jauh, 0.43 km / jam caket jarak

Daérah umum has:

-Anti-tabrakan panyalindungan pikeun kandaraan unggal tina katerangan (otonom)

-Jalan jalan ogé ogé jarak jauh (kendaraan unggal katerangan, utamana otonom)

-Are Monitor monitoring system pikeun kisaran jauh, egof bahaya atanapi wilayah henteu diaksés

-Pasihan objék

-Milih deteksi, egin ngabingungkeun atanapi wilayah anu teu jelas

Tes software-Alat NSM


Pikeun buana ARS 408-21, Nanoradar parantos mekarkeun alat tés dédikasi, alat tés tiasa serentak ngarekam video, gampil digunakeun, uji sareng analisa.

Gambar produk sareng bungkusan

Sahabat Rakan

Konsultasi Téknis Wechat

Telepon Tel.:0731-88939916 Telepon : 13787781378 (Wu manager)

PREV: Nanoradar bakal ngadatangan paméran kaamanan Éropa panggedéna - IFSEC International 2017 di London UK.

TERAS : Nalika pikasieuneun sumping, kumaha gancang terang tingkat cai nyebrang wates? Tingkat cai radar ngawartosan anjeun!