sadaya Kategori
EN

wartos

Imah>Tentang Kami>wartos

Tukeur teknis ngeunaan pilot otomatis sareng jasa inpormasi sareng TiAA di Amérika Serikat

Waktos: 2016-03-29 Hit: 48

Perhatosan: Salaku wawakil unit déwan TiAA, CEO kami Mr. Han Minghua ilubiung dina tukeur téknis ngeunaan pilot mobil sareng inpormasi jasa di Amérika Serikat. Topik utama bursa téknis bakal dileupaskeun teras-terasan dina halaman wéb.

Tanggal 28 Maret 2016 :

Eureun anu munggaran: Didatangan ka lembaga transportasi anu cerdas / teu kapilih sareng MCITY di UMich

Universitas Michigan kalayan langkung ti 200 taun sajarah ngadegkeun tés MCMAN sacara global munggaran dina bulan Juli, 2015, sareng ngalaksanakeun uji V2V, V2I sareng V2P ka langkung ti 2000 kandaraan di Ann Arbor dina dasar DSRC. Lembaga éta akumulasi data anu euyeub dina bidang Faktor Asasi Manusa, sareng ngawangun MCSS lapangan uji unmanned sacara global munggaran kalayan kerjasama Pamaréntah Féderal Michigan. Dugi ka ayeuna, éta parantos ngalaksanakeun tés anu henteu dijalankeun pikeun FORD, GE, TOYOTA, HONDA, DELPHI sareng puluhan pabrik mobil sareng pemasok Tie1 anu sanésna kalayan biaya USD10, 000 per dinten.

Mimiti hayu urang tingali di kota MCITY simulasi pikeun uji unmanned. Lokasina di Ann Arbor, kalayan jangkauan 32 hektar (sakitar 129,000 Méter pasagi), Mcity didirikeun ku University of Michigan, kalayan biaya total USD $ 10,000,000 (kalayan kerjasama antara universitas sareng perusahaan). Éta kota munggaran anu disimulasikeun di dunya anu ngalirkeun desain kontrol variabel lingkungan, diwangun pikeun tés kendaraan anu teu dijalankeun, V2V, V2I sareng téknologi jaringan wahana anu sanés.

Di luhur mangrupikeun tata ruang MCITY, anu kalebet dua bagian:

1. Wewengkon tés pikeun nyaruakeun kecepatan tinggi dina jalan tol;

2. Wewengkon tés pikeun nyaruakeun kagancangan laun di kota atanapi suburb

Ayeuna hayu urang tingali dina peta nyata MCITY.

Di kota anu disimulasikeun sapertos kitu, MCITY, kendaraan tanpa kendaraan tiasa bebas ngorondang. Teu aya béntenna sareng lingkungan anu saleresna sareng ngemutan perkawis lingkungan. Di dinya ngawangun jambatan, torowongan, tress, kutub, lampu jalan, pameuntasan karéta api, jalan raya, parapatan jalan anu dibentuk ku jalan anu bénten-bénten, bunderan sareng sababaraha wangunan anu sanés. Di kota, ampir sadaya jinis lampu sinyal sareng rambu jalan ti penjuru Amérika Serikat. Anjeun tiasa ningali éta di ditu di dieu, bahkan tanda lalu lintas cet sareng rambu jalan anu luntur.

Di dieu bahkan cicing di Sebastian, anu mangrupikeun jalma leumpang dikawasa ku alat-alat mesin. Anjeunna tiasa sacara acak ngalangkungan parapatan anu mana waé, resep ujug-ujug luncat ka payuneun kendaraan, pikeun nguji naha kandaraan anu teu boga mobil tiasa nyandak tindakan anu muncul atanapi henteu.

Widang tés anu teu dijalankeun nyadiakeun adegan anu hadé pikeun panilitian anu teu kapilih. Teu diragukeun yén éta bakal ngamajukeun pamekaran téknologi tanpa awak. Dugi ka ayeuna, seueur pabrik mobil parantos damel bareng sareng Universitas Michigan, pikeun nguji kandaraan anu teu dijalankeunnana di MCITY. Saur kami, éta ngagaduhan hartos, sapertos pikeun nyetir teu dijalankeun. Kami ngabayangkeun yén hiji mangsa ka hareup aya mobil teu boga mobil di jalan, kumaha urang tiasa mastikeun sareng nyatujuan kendaraanna? Standar anu mana anu kedah aranjeunna patuh pikeun diidinan nyetir di jalan? Ayeuna masih kosong. Kota-kota anu disimulasikeun sapertos MCITY panginten pusat otoritas sertipikat pikeun mobil tanpa kendaraan, dimana dina sababaraha skenario simulasi, kendaraan anu teu dijalankeun diuji. Ngan ukur anu diliwatan ku tés anu tiasa ngajalankeun jalan.

Aya dua seminar bursa téknis di tengahna.

1. Ku asistén panilitian Shan Bao ti pusat lembaga

  Éta utamina ngeunaan bursa téknis FACTOR MANUSA. Dumasar kana langkung ti 2000 kandaraan uji coba anu dipasang di lembaga éta, lembaga éta akumulasi data anu euyeub, kalebet data sensing wahana (radar, laser, posisi visual sareng GPS sareng henteu sadayana kendaraan dipasang sadayana sénsor), sareng dina dasar éta ngalaksanakeun analisis data ageung kana kabiasaan nyetir.

  Ieu mangrupikeun salah sahiji proyék khasna.

2. Bursa téknis anu diayakeun ku Professor Peng Hui ti lembaga éta.

  Utamana dimaksudkeun pikeun tukeur téknis ngeunaan téknologi pilot otomatis, tés sareng status kerjasama sareng industri di lembaga. Salaku salah sahiji universitas di Amérika Serikat mimiti nalungtik téknologi pilot otomatis,

Universitas Michigan meunang hadiah ka-4 dina nyetir tanpa awak anu diayakeun ku DARPA. Sutradara téknis tim, babarengan sareng anu ti 3 tim top, parantos lebet kana bunderan industri. Bursa téknis

ku Peng anu kalebet:

  1) Lima kagiatan KTP utama

  2) Paménta sareng tantangan kahareup

PREV: Klién ti Dongfeng Motor Group ngadatangan Nanoradar

TERAS : Dr Li Deyi ti Téknik Akademi Cina ngahargaan produk radar mmw Nanoradar