sadaya Kategori
EN

wartos

Imah>Tentang Kami>wartos

Peluncuran radar jarak pondok 77GHz pondok pikeun nyingkahan tabrakan ti NanoRadar

Waktos: 2019-07-16 Hit: 63

Nanoradar sacara resmi ngaleupaskeun radar jarak pondok 77 GHz pikeun nyegah tabrakan alat beurat dina 10 Juli 2019. SR73-F ngadopsi téknologi MIMO anu maju sareng tiasa ngaluarkeun 64 target sakaligus, sareng kisaran deteksi 40 méter, sudut deteksi 120 ° sareng sudut akurasi ± 0.5 °, anu tiasa nyumponan sarat tina rupa-rupa alat tugas beurat dihareupeun / ngajauhan tabrakan tukang.

Radar jarak pondok SR73F mangrupikeun produk anu épéktip anu efektif tiasa ningkatkeun daya saing inti tina solusi pelanggan sacara umum pikeun peringatan tabrakan alat-alat berat.

Parameter SR73F:

Ngukur kinerja                        nepi ka target alami (target non-reflektor)
modulasi
FMCW
Jarak Rang
0.20 ~ 40 meter(120 °)
Resolusi Jarak Jauhtarget spot, teu aya pelacak0.2 méter 
Akurasi Jarak Jauhtarget spot, teu aya pelacak1. ± 0.10 méter
FOV
120 °
Resolusi Angletarget spot, teu aya pelacak± 0.5 °
Rentang Laju
± 18m / s (obyék -tinggalkeun, + perkiraan)
Resolusi Lajutarget spot, teu aya pelacak±0.58m / s
Akurat kacepetantarget spot, teu aya pelacak± 0.3 m / s
Saluran Antenna
2TX / 4RX = 8 saluran
siklus Time
33ms
Balok élévasi-6dB14 °
Balok Azimuth-6dB112 °
SR73F Balok dobel (jarak tengah sareng jarak pondok) tiasa dianggo sakaligus sareng henteu tiasa dialihkeun. Target anu dideteksi aya kaluaran di urutan jarak atanapi RCS. Sacara standar, aranjeunna kaluaran ku jarak ti jauh ka jauh.
Kaayaan Operasi
Ngirimkeun frékuénsiETSI & FCC76… 77GHz
Kapasitas ngirimkeunrata-rata / puncak EIRP29.8dBm
kakuatan
+ 6.0V ~ 32VDC
pamakeanana barang
2.5W
temp gawe
-40 ℃… + 85 ℃
Storage temp
-40 ℃… + 90 ℃
Kelas perlindungan
IP66
interface
interface
1xCAN- Kecepatan tinggi 500kbit / s
tutup
ukuranW * L * H58 * 96 * 24mm
beurat
70g
materialpayun / tonggongPBT + GF30 

Solusi "1 + N" pikeun peringatan tabrakan alat berat:

Solusi "1 + N" pikeun sistem peringatan tabrakan alat berat ngagabungkeun radar pondok sareng rentang sedeng 77GHz payun sareng sababaraha radar jarak pondok 77GHz, anu tiasa ngawujudkeun FCW (peringatan tabrakan payun), RCW (peringatan tabrakan tukang), BSD / LCA (bantuan titik deteksi buta / jalur) sareng fungsi sanésna, éta tiasa cekap ngarengsekeun kasusah anti tabrakan dina sistem ADAS alat beurat, sapertos payun, tukang, area buta sareng titik buta kolom AB. Solusi ieu tiasa diatur sacara fleksibel numutkeun area cakupan, sareng tingkat alarm bahaya tiasa diatur numutkeun jarakna, éta ogé nyayogikeun peringatan dini sareng audioéléktrik, anu sacara aktif tiasa ngaleungitkeun bahaya anu disumputkeun, nyegah kacilakaan sareng mastikeun kasalametan manusa.


Ciri téknis konci:

Sababaraha T / R: anteneu 2T4R diadopsi, kalayan resolusi pangukuran sudut luhur, akurasi sudut ± 0.5 °;

Kaluaran multi-target: 64 target pelacak tiasa dideteksi, sareng target konci stabil di lingkungan aplikasi anu rumit sareng dinamis;

Resolusi jangkauan luhur: résolusi rentang 0.5 méter;

Jangkauan deteksi panjang: deteksi kandaraan henteu kirang ti 40 méter;

Sudut deteksi ageung: 120 °;

Kelas panyalindungan luhur: IP66.


Kasus Aplikasi:

Ngeunaan Nanoradar:

Nanoradar, ngadeg taun 2012, khusus dina ngembangkeun, ngahasilkeun sareng ngajual radar gelombang miliméter pikeun kaamanan, UAV, otomotif, lalulintas pinter sareng aplikasi industri anu sanés. Produk urang nyertakeun 24GHz, 77GHz, band frekuensi 79GHz. Kami parantos hasil ngembangkeun 10+ model produk radar MMW. Rentang deteksi radar Nanoradar nyertakeun 30-450 méter. Katepatanna aya dugi ka 85% kanggo radar kaamanan pikeun ngaidentipikasi peujit. Salaku produsén radar MMW ngarah di Cina, produk Nanoradar ogé ditampi ogé di pasar luar negeri sapertos AS, Korea, UK, sareng Perancis jsb. 


PREV: Nanoradar ngaluarkeun solusi kaamanan radar deteksi daérah pikeun panangtayungan depot minyak

TERAS : Nanoradar ngaleupaskeun firmware anyar UAVs Altimeter - anu tiasa langsung nyambung sareng Ardupilot