sadaya Kategori
EN

wartos

Imah>Tentang Kami>wartos

Pameran Kaamanan Shenzhen: aplikasi kaamanan radar tina mesin anyar

Waktos: 2017-11-09 Hit: 58


Taun ayeuna CPSE Security Expo 2017 ngagaduhan detail, radar anu diwakilan ku integrasi visual + radar mimiti asup kana stan perusahaan ageung, haikang booth, Dahua, institute 38 of CEC, anu mawa sinyal? Dinten ieu kami ngabagi radar dina bidang aplikasi kaamanan.

Kahiji, naon perlindungan kaamanan?

Umumna aya dua jinis perlindungan kaamanan. Salah sahijina nyaéta panyalindungan perimeter. Tujuan utami nyaéta ngawangun "témbok pelindung" anu katingali atanapi henteu katingali nganggo pager infra red, pager éléktronik sareng millimeter gelombang radar dina wates daérah pelindung. Nalika aya invasi ilegal anu dideteksi, detéktor ngirimkeun sinyal alarm pikeun ngahalangan anu ngaganggu sareng ngabéjaan ka petugas kaamanan pikeun ngaturana dina waktosna.

Kategori kadua perlindungan kaamanan nyaéta kaamanan régional, anu ngarujuk kana panangtayungan kaamanan barang konci atanapi gedong di daérah ageung sapertos daérah pabrik. Sakali batur atanapi kendaraan ngadeukeutan targét pikeun dijagaan, sénsorna tiasa mendakan kalainanna sareng sistem kontrol ngaluarkeun sinyal alarm sareng ngabéjaan personil kaamanan pikeun dicekel.

Sateuacan sains sareng téknologi cekap maju, kaseueuran tempat ngan saukur netepkeun halangan (sapertos pager besi, pagar pager, pager, sareng sajabana) di sakitar facade pikeun nyegah panyebaran ilegal sareng ngatur personil pikeun ningkatkeun patroli. Ayeuna, penjahat sering nyoko kana sains sareng téknologi canggih sareng cara kriminal langkung rumit. Maka, cara pencegahan tradisional sesah pikeun nyumponan kabutuhan kaamanan departemén konci sareng unit konci.

Ku ékspansi paménta pasar anu teras-terasan, rupa-rupa téknologi pertahanan perimeter (sapertos program radiasi infra merah, solusi panjagaan video, solusi kabel bocor, solusi kabel geter, sareng sajabana) teras-terasan muncul salaku bagian penting kaamanan sareng kaamanan sosial anu dijantenkeun kontribusi alatan. Nanging, kusabab sababaraha faktor objektif, téknologi ieu masih ngagaduhan kakurangan sareng aranjeunna henteu tiasa nyumponan sarat sistem kaamanan dina kaayaan énggal. Dina raraga minuhan kabutuhan saleresna konsumén, radar kaamanan gelombang milimeter janten wujud. Salaku téknologi kaamanan anyar, radar milimeter-gelombang ngagaduhan kaunggulan téknologi sanés anu teu aya tandinganna dina panangtayungan kaamanan, anu parantos dipikaresep ku pangguna industri sareng gancang dipopulerkeun sareng dilarapkeun.

Kadua, status solusi kaamanan quo.

Sistem kaamanan numutkeun ruang lingkup sareng lokasi na, tiasa dibagi kana dua kategori, kaamanan perimeter sareng kaamanan régional. Dua jinis ieu tiasa aya nyalira atanapi dina kombinasi, gumantung kana lingkungan aplikasi anu khusus. Fungsi kaamanan perimeter nyaéta netepkeun "témbok perlindungan" anu ditutup sapanjang wates daérah anu dijagaan. Sakali invasi ilegal lumangsung, sistem kaamanan geuwat alarm sareng ngadorong tanaga kaamanan pikeun ngaturana dina waktosna. Sedengkeun ciri panyalindungan daérah nyaéta panyalindungan "konci", sistem panjagaan kaamanan régional ngawaskeun sakumna zona. Sakali jalma atanapi obyék ngadeukeutan udagan konci, sistem ngaluarkeun peringatan.

Ayeuna, langkung seueur sistem kaamanan perimeter di bumi sareng luar negeri tiasa dibagi kana jinis-jinis ieu:

Monitoring CCTV;

Jenis lampu: némbak infra merah, némbak laser;

Jinis kabel: kabel geter, kabel geter, kabel bocor;

Radar gelombang millimeter;

CCTV mangrupikeun sistem pancegahan anu penting, utamina diwangun ku kaméra, monitor, platform kendali, alat-alat pidéo / playback sareng sanésna. Sistem panjagaan CCTV biasana sanés mangrupikeun sarana monitoring waktos langsung, tapi saatos video ditransferkeun, tilas pitunjuk anu badé dianggo.

Salaku tambahan, ku cahaya lingkungan, sudut pandang, lapangan pandangan, résolusi sareng faktor-faktor sanésna, sistem kaamanan téknologi panjagaan pidéo meryogikeun cara deteksi anu sanés, pikeun maénkeun performa anu saé.

Kakurangan utama sistem panjagaan CCTV nyaéta:

Henteu tiasa ngalakukeun deteksi waktos langsung, biasana nyaéta nelepon pidéo saatosna sareng ngalacak pitunjuk.

Teu tiasa nyandak inisiatif pikeun milarian titik invasi;

Jangkauan deteksi leutik, kapangaruhan ku cuaca, épék cahaya;

Alarm algoritma reliabiliti handap.

Sistem kaamanan tipe cahaya, radio infra red mangrupikeun cara paling saderhana pikeun realisasi, prinsip damel na nyaéta: dina area deteksi dipasang dina pasang sensor, ngirim sareng nampa, ngadegkeun témbok pelindung virtual, nalika obyék ngalangkungan infra red Nalika sénsor panarima ngadeteksi inténsitas cahaya parantos robih, sinyal kaluaran. Pikeun ngirangan gangguan halimun, sababaraha sistem kaamanan berbasis lampu bakal ningkatkeun kana laser infra red, pangaruhna parantos ningkat.

Sistem kaamanan berbasis cahaya ngagaduhan cacad anu langkung ageung, aya:

Tingkat positip anu salah, manuk, serangga, daun ragrag, dahan ayun tiasa nyababkeun positip palsu;

Rentang perlindungan leutik. Kusabab ciri panyebaran linier tina sistem kaamanan tipe cahaya infra merah / laser ngan tiasa netepkeun daérah deteksi anu kawates pisan, gampang pisan meuntas ku anu ngaganggu;

Henteu kamampuan jarak.

Sistem pencegahan tipe kabel ayeuna produk langkung dewasa, utamina program kabel geter, program kabel bocor, program kabel geter. Kabel geter dipasang dina rél logam pikeun ngambah gangguan ku raos tekanan sareng galur.

Kabel éakage biasana dikubur sakitar 1 méter handapeun taneuh, katingalina henteu aya tilas barang anu disumputkeun. Duanana program teu ngagaduhan fungsi posisi. Nalika panyusupan lumangsung, titik panyusupan henteu tiasa ditangtoskeun dina waktosna, sareng tindakan henteu tiasa dilaksanakeun dina waktosna pikeun ngeureunkeun gangguanana. Salaku tambahan, kumargi kabel geter peka geter sareng tegangan kabelna bénten-bénten sareng suhu, tingkat alarm palsu tinggi sareng biaya perawatan na mahal. Aya kabocoran pangwangunan kabel kompléks, taneuh saatos masalah sistem cai banjir mangaruhan kana padamelan.

Kabel geter mangrupikeun produk énggal dina taun-taun ayeuna, dibandingkeun sareng dua jinis kabel di luhur, kabel geter kana pangukuran jarak.

Perusahaan perenahna di:

Kabel geter ogé dipasang dina pager, sisi handapna nyaéta kawasan pelindung anu alit, gampang diidentipikasi sareng jalan pintas.

Radar gelombang gelombang milimeter dina sensor radio mangrupikeun téknologi anyar anu dikembangkeun taun-taun ayeuna, peran prinsipna nyaéta ngawangun sapasang sénsor kalayan lébar sareng jangkungna tembok radar milimeter-gelombang, saatos obyék ngalangkungan, tiasa dideteksi geuwat. Kakurangan utama radar gelombang milimeter kana sénsor radio nyaéta henteu tiasa nyayogikeun inpormasi ngeunaan jarak tina titik intrusi, balokna rada gendut, sareng kisaran aplikasi diwatesan. Kapangaruhan ku alang-alang dina permukaan bumi sareng dahan anu oyag, gulma sareng dahan kedah diberesihan sacara rutin.

Teu aya solusi anu saé pikeun sistem pancegahan kaamanan daérah. Ku kaméra, médan kaméra panémbong, kaméra ngarah sareng faktor sanésna, téknologi pidéo henteu tiasa nyayogikeun waktos-nyata, monitoring sadaya-wilayah, pangakuan gambar téknologi alarm otomatis nyukcruk ngagaduhan watesan anu hébat, masih teu tiasa ngahontal panjagaan luar anu langkung ageung.

Sadayana, masing-masing sistem panyalindungan di luhur ngagaduhan kaunggulan sareng karugian sareng teu saurang ogé anu tiasa méréskeun sadayana

Katilu, radar kaamanan gelombang millimeter-anyar.

Paménta pasar tiasa ngamajukeun pamekaran téknologi. Dina raraga ngarobih kakurangan sistem di luhur, radar milimeter-gelombang laun kana bidang kaamanan. Nalika kamajuan téknologi sareng biaya parangkat murag, radar milimeter-gelombang anu mimitina dianggo dina militér henteu janten masalah kaamanan deui.

Prinsip kerja radar milimeter-gelombang: Radar ngirimkeun gelombang éléktromagnétik teras-terasan. Di daérah deteksi, gelombang éléktromagnétik ngagambarkeun deui obyék. Saatos radar nampi sinyalna, éta ngalangkungan séri pamrosésan pikeun ngarobih jarak, laju sareng arah objék anu dibawa dina émbaran gelombang éléktromagnétik sareng inpormasi ngalangkungan port komunikasi, ngadalikeun lampu anu didorong ku host, sirine sareng alat-alat sanésna. sinyal alarm sora sareng lampu, alarm deteksi intrusi.

Radar kaamanan gelombang millimeter-gelombang anyar nganggo téknologi radar pra-alarm anu koheren pikeun ngahontal sakumna area monitoring tanpa gangguan tina sadaya liputan, kalayan ukuran alit, beurat enteng, reliabilitas tinggi sareng titik buta jarak alit, henteu aya titik buta kecepatan, luhur -Résolusi bénten, Kinerja anti anti macet sareng sajabina. Dibandingkeun sareng sistem némbak infra red, radar kaamanan disayogikeun sareng jangkungna sareng ketebalan tembok radar gelombang millimeter anu teras, teu aya kamungkinan pangeboran sareng luncat. Dibandingkeun sareng sistem kabel, radar kaamanan henteu ngan ukur tiasa milarian target anu nyusup, tapi ogé kéngingkeun inpormasi kagancangan, arah, jarak sareng sudut tina obyék anu obah dina adegan monitoring sareng ngawaskeun gapless dina 24 jam. Sareng kaméra kubah gancang-gancang sareng lampu eusian laser zum sinkron, pelacak target tiasa dihontal, henteu ngan ukur tiasa langsung milarian titik panyusutan, tapi ogé kéngingkeun inpormasi gambar anu saé pikeun personel kaamanan pikeun ngaréspon gancang pikeun nyegah kacilakaan.

Kauntungannana radar gelombang milimeter nyaéta hiji radar tunggal tiasa nyiptakeun témbok radar gelombang milimeter kontinyu anu lebar sareng jangkungna anu cekap yén obyék anu ngagaduhan luas permukaan anu tiasa dideteksi di témbok radar milimeter-gelombang ieu. Radar millimeter-gelombang praktis ayeuna, deteksi dugi ka 1Km, pikeun tempat nyimpen minyak, kebon minyak, terminal sareng perusahaan ageung sanésna ngagaduhan sistem kaamanan, kauntungan anu jelas.

Serangkaian radar milimeter-gelombang, radar milimeter-gelombang kalayan kamampuan monitoring régional, ---- radar panjagaan éléktromagnétik, radar jenis ieu gaduh anténeu anu ngirimkeun, sababaraha nampi anteneu, gelombang éléktromagnétik anu ditepikeun anu ditepikeun dina target anu diukur kacermikeun balik deui ka ngahontal Antena anu bénten-bénten gaduh bédana waktos, ngalangkungan pangrojong inpormasi panarima, anjeun tiasa ngukur posisi anu diukur tina inpormasi target. Fitur ieu pohara kapaké dina hal pencegahan sareng kontrol, diagram skématis sapertos kieu:

Cabang anu sanés radar deteksi daérah nyaéta ---- scanning mékanis radar milimeter-gelombang. Radar mangrupikeun radar sudut tetep dipasang dina rotasi 360 ° anu teras-terasan, tabel kontrol anu disetir sistem ku cara anu tangtu dina sudut rotasi anu diperyogikeun, pikeun ngawaskeun daérah anu parantos ditangtoskeun ku pangguna. Dibandingkeun sareng radar panjagaan daérah éléktro-scan di luhur, radar panjagaan scanning mékanis ngagaduhan kisaran deteksi anu langkung jauh sareng sudut deteksi anu langkung ageung, sareng tepatna tiasa diatur, anu cocog pisan pikeun kaamanan daérah adegan ageung sareng anti penyelundupan ngeunaan wates jeung basisir.

Fitur utama radar milimeter-gelombang:

Deteksi daérah non-stop 24 jam di daérah detéksi;

Deteksi sakaligus multi-target di daérah deteksi;

Kaluaran real-time hasil deteksi pikeun sistem pikeun ngajadwalkeun kaméra poto pidéo sacara real-time;

Henteu kapangaruhan ku halimun, lebu, cahaya sareng épék cahaya;

Henteu kapangaruhan hujan sareng salju;

NSR100W mangrupikeun radar gelombang kaamanan wilayah K-band tunggal-dasar anu hemat biaya, deteksi dugi ka 160 méter (kendaraan), panggunaan tingkat komprési anu luhur tina modeu modulasi FMCW, tiasa mendakan jarak udagan anu ngalir , inpormasi sudut, kalayan akurasi jangkauan langkung seueur.

NSR100W ngagunakeun téknologi fase solid-fase maju anu canggih, kalayan kamampuan resolusi sudut luhur-presisi, panjang 160 méter kubik ruang, invasi tina deteksi target, alarm. Ngaliwatan pamrosésan sinyal back-end sareng algoritma pangenal pola, sacara efektif nyaring target palsu sapertos tangkal.

Kaopat, conto praktis dina aplikasi

Pangawas depot tank

Depot minyak mangrupikeun résiko tinggi, unit produksi konci. Bahan bakar minyak, tapi ogé nilai ékonomi anu luhur, janten kaamanan tempat nyimpen minyak penting pisan.

Radar panjagaan adegan pikeun depot minyak tempat ieu kalayan sarat kaamanan anu luhur. Kumaha jalanna: Nalika aya jalma anu curiga asup ka daérah tank sacara haram, radar ngadeteksi jalma anu curiga sareng bakal ngirim sudut, jarak sareng jalur perjalanan ka pusat kontrol sareng ngajalankeun kaméra pikeun ngawujudkeun hubungan panjagaan pidéo ngaliwatan modul kontrol tautan anu diperpanjang supados gancang milarian area Alarm sareng tuang pidéo na kana monitor. Radar sareng hubungan video, saatos sababaraha prosés, nelepon data dina basis data sareng alarm tampilan koordinat lokasi khusus, sedengkeun pulisi dina layar nampilkeun sipat lokasi kajadian, waktos, rencana situs sareng inpormasi sanés tiasa diawasi sacara nyata waktos Kontrol kaayaan kaamanan di daérah éta, unit modéren kedah ngagaduhan sét sistem alarm anu cerdas.

Perimeter panjara pikeun nyegah

Panjara, salaku tempat dimana tahanan kriminal ditahan, mangrupikeun salah sahiji aspék anu paling penting dina pamaréntahan sosial. Hésé pisan pikeun nahan sareng ngatur. Sakali jailbreak lumangsung, éta bakal gampang nyababkeun karuksakan serius sareng pangaruh kana tatanan sosial sareng stabilitas. Kusabab kitu, tindakan kaamanan anu ketat mangrupikeun panyalindungan utama manajemén panjara.

Radar pertahanan perimeter tiasa ngendalikeun hubungan kaméra, ngawaskeun témbok dina garis peringatan unggal 100 méter (gumantung kana lingkungan situs pikeun milih modél anu béda) pikeun masang radar sakitar panggunaan prinsip pendeteksi gelombang gelombang millimeter pikeun ngabentuk panjang 100 méter, 6 méter jangkungna, Nalika tanaga anu curiga asup kana zona peringatan atanapi nyebrang garis peringatan, radar ngukur jarak, arah sareng kagancangan jalma anu curiga tina radar sareng nganterkeun aranjeunna ka pusat kendali backstage ngalangkungan jaringan komunikasi. Pusat kontrol Béréskeun jarak, kagancangan sareng arah jalma anu curiga tina radar, sareng ngendalikeun lensa zum kakuatan kaméra numutkeun inpormasi jarakna supados jelas néwak kawasan tempat jalma-jalma anu curiga aya. Pusat kontrol dina waktos anu sami sareng hubungan pusat monitoring, inpormasi anu aya hubunganana dikirim ka pusat kontrol, platform parangkat lunak sacara otomatis bakal némbongan peta éléktronik alarm, gambar video hubungan, sareng sababaraha monitor anu ditunjuk dina waktos anu sami Layar video lokasi alarm, sistem sareng konéksi pangimeutan pidéo sareng tiasa ngawas gambar di daérah pikeun otomatis ngalih ka layar ageung.

Ningali ka hareup

Radar kaamanan muncul dina pasar kaamanan hartosna téknis anyar? Expo Kaamanan Shenzhen kami ngan ukur ningali mikrokosmos, deteksi radar ayeuna parantos seueur dianggo di bumi sareng luar negeri, kalayan panjagaan digital definisi tinggi PTZ, syarat kaamanan perimeter high-end pasar nyayogikeun solusi anu langkung épisién. Di bandara, palabuan, sumur minyak, jaringan listrik, lalu lintas rel, pos panjara sareng pasar kaamanan perimeter high-end anu sanés parantos asak sareng seueur dianggo di pasar anu langkung sipil, deteksi radar sareng kaamanan ngagaduhan prospek pasar anu lega. Kuring yakin Expo Kaamanan Shenzhen ngan ukur titik awal, solusi kaamanan dumasar kana radar bakal janten titik téknologi luhur salajengna, hayu urang ngarepkeun!

PREV: Pangalaman Ekstrim: Nanoradar Ngumumkeun Benua ARS 408-21 Piranti Uji Radar NSM Alat, Uji Gratis

TERAS : CEO Téhnologi Nanoradar Zhou Quentin: 24GHz milimeter gelombang sensor radar gelombang pangiriman jasa dina opat pasar target utama