sadaya Kategori
EN

wartos

Imah>Tentang Kami>wartos

NHTSA atanapi bakal ningkatkeun standar peringkat kaamanan bintang lima: BSD deteksi titik buta atanapi bakal standar

Waktos: 2017-03-15 Hit: 42

abstrak: Administrasi Keselamatan Lalu Lintas Jalan Raya Nasional (NHTSA) ngalaksanakeun tés kacilakaan nganggo sistem rating kaamanan wahana bintang lima. Numutkeun laporan média asing, NHTSA atanapi di 2018 taun ngadopsi syarat deteksi titik buta BSD saatos uji coba sistem rating kaamanan wahana bintang lima, pikeun ngamajukeun téknologi deteksi titik buta BSD janten 19 modél standar. NHTSA dina tés simulasi kaamanan anyar, évaluasi téknologi deteksi titik buta BSD tiasa nyingkahan sahenteuna 62,000 tabrakan, anu hartosna sahenteuna 3,000 kasus pikeun nyingkahan cilaka, atanapi 61-95 kacilakaan fatal.

Média luar negeri nyarios, NHTSA atanapi ngémutan uji peunteun bintang lima POV, POV Pass-by sareng SOV pass-by tilu skénario pikeun uji fungsi deteksi titik buta BSD, nyaéta kalayan gancang-gancang, nyusul sapihak, kadua sisi nyusul sareng adegan anu sanés.

Sistem monitoring titik buta

Tempat buta diawaskeun dumasar kana ultrasonik sareng sensor radar di sisi sareng tukangeun kendaraan. Sistem ngawas sisi tukang sareng tukang kendaraan. Sistem monitoring titik buta moal ngaktipkeun sistem sénsor nalika teu aya kendaraan di tukangeun jalur anu padeukeut. Sistem henteu tanggel waler pikeun ngadeteksi naha kendaraan nyimpang tina jalur aslina.

Sensor radar (sapertos RFbeam's K-LC2) atanapi kaméra tanggel waler pikeun ngawaskeun tukang sareng sisi rohangan jalan kendaraan sareng nunjukkeun sinyal visual dina kaca spion pikeun nunjukkeun naha aya mobil anu ngalir di daérah titik buta. Sababaraha modél ogé nyayogikeun peringatan taktil tambahan pikeun supir nalika aranjeunna hoyong ngarobih jalur (ku cara ngahurungkeun lampu) henteu paduli ayana kendaraan di daérah titik buta, nyaéta ngageterkeun korsi aranjeunna. Sanaos unggal pabrik mobil dianggo ngingetkeun supir anu béda desainna, tapi eunteung tukangeun caket indikatorna perlu.

Anu disebut titik buta, nyaéta ku kolom kendaraan B pikeun ngahalangan pandangan tukang. Nalika sistem ngadeteksi bahaya, lampu peringatan konéng dina kaca spion atanapi di jero kolom A bakal mimiti hurung.

Harga mobil anu béda dina sistem judul anu béda-béda, utamina dibagi kana monitoring spot buta, monitoring spot blind, sistem inpormasi blind blind, tapi nyatana mangrupikeun fungsi anu sami pikeun sistem. Dua anu mimitina dianggo langkung sering, ngan ukur Ford, Volvo, Lincoln anu janten sistem inpormasi buta titik. Audi disebut Sisi Ngabantosan. Sababaraha harga mobil bakal disebat deteksi titik buta aktif. Sasuai, aya detéksi titik buta aktif aya detéksi titik buta pasip, kamampuan deteksi dimungkinkeun salaku anu baheula. Sababaraha sistem pasip ngan saatos mobil ngalangkungan bemper mobil janten tiasa mendakan, kantun, nyaéta, saatos mobil parantos aya di sisi mobil, sedengkeun anu sanés tiasa mendakan bagian tukang awak dina lingkup 3-5 kandaraan.

Peringatan keberangkatan jalur tanggung jawab pikeun ngadeteksi naha kendaraanna nyetir jalur ayeuna. Inpormasi payun dikumpulkeun nganggo kamera pandangan payun anu dipasang di tukangeun kaca. Nalika pamilik ngarobih jalur, supir bakal nampi peringatan visual dina tampilan dasbor.

BSD parantos dilengkepan ku mérek sareng modél anu dasarna modél méwah, kuring yakin bakal aya seueur kendaraan pikeun masang sistem ieu.

Tinjauan CAR70 Mid-range Radar

fitur produk

CAR70 mangrupikeun sistem sensor radar millimeter-gelombang millar-gelombang mill-effective effect hemat biaya kalayan jarak pangimeutan 50 méter. Kalayan modél modulasi LFM + FSK pajeulitna luhur, CAR70 tiasa mendakan jarak, sudut kalayan jajaran tinggi sareng akurasi kecepatan.

CAR70 ngagaduhan fungsi deteksi titik buta (BSD), jalur perubahan asistén (LCA), peringatan lalu lintas lintas tukang (RCTA), fungsi asistén kaluar (EAF), peringatan lalu lintas lintas maju (FCTA), sareng sanés diagram fungsi produk nyaéta kieu:

Diagram fungsi CAR70

CAR70 kontur drawinga

Sensor jaringan CAR70 CAN jaringan komunikasi tiasa nuturkeun spésifikasi ISO11898-2, tingkat komunikasi 500Kb / s. Antarbeungeut komunikasi éksternal universal gampang pikeun integrasi sareng PC atanapi modul ADAS anu sanés. 、

Peta jangkauan sistem

Diagram fungsi CAR70 BSD / LCA

Diagram fungsi CAR70 EAF

Diagram fungsi CAR70 RCTA

PREV: Nanoradar diganjar salaku salah sahiji pabrik radar terkemuka di kacamatan Changsha Hi-tech

TERAS : Teknologi hindari tabrakan UAV terobosan anyar: garis tegangan tinggi stabil 20 méter, ngalangkungan imajinasi