sadaya Kategori
EN

wartos

Imah>Tentang Kami>wartos

'Anyar Terobosan, Tingkat Anyar' Nanoradar Dileupaskeun 200 Méter Altimeter Radar

Waktos: 2018-11-15 Hit: 50

Upacara nutup Airshow China diayakeun di Zhuhai, Cina tanggal 12 Nopémber, 2018. Pikeun nyumponan panjaluk pelanggan anu béda pikeun widang aplikasi anu langkung terobosan, Nanoradar ngaluarkeun generasi anyar NRA24 Altimeter Radar kalayan deteksi kisaran 200 méter.

Parameter produk:

Aplikasi has:

Drone Pertanian

Drone pungutan

Pamariksaan jalur listrik

Logon drone


Printscreen test produk:

Ngeunaan Nanoradar:

Nanoradar diadegkeun dina taun 2012 anu khusus ngembangkeun, ngahasilkeun sareng ngajual radar gelombang miliméter pikeun kaamanan, UAV, Automotive, Smart Traffic sareng aplikasi industri sanésna, anu nutupan 24GHz, 77GHz sareng senar 79GHz. Kami parantos hasil ngembangkeun 10+ model produk radar MMV anu biasana dumasar kana sinar sistem MIMO sareng téknologi radar kognitif. Rentang deteksi sensor radar Nanoradar nyertakeun 30-450meter. Katepatan éta dugi ka 85% pikeun radar kaamanan pikeun ngaidentipikasi peujit. Salaku produsén radar MMV ngarah di Cina, produk Nanoradar dijual di Amérika Serikat, Korea, Ngahijikeun Karajaan Perancis.


PREV: Nganti 90m —— Generasi Anyar 77Ghz MMW Radén Ngahindaran Halangan pikeun UAV ti Nanoradar

TERAS : Nanoradar ngaluarkeun solusi kaamanan radar deteksi daérah pikeun panangtayungan depot minyak