sadaya Kategori
EN

wartos

Imah>Tentang Kami>wartos

Nanoradar bakal ngadatangan paméran kaamanan Éropa panggedéna - IFSEC International 2017 di London UK.

Waktos: 2017-05-08 Hit: 39

IFSEC International mangrupikeun paméran kaamanan pangbadagna di Éropa anu lumangsung salami tilu dinten di London ExCeL. IFSEC International ngabagéakeun leuwih ti 27,000 professional kaamanan global pikeun ngalaman inovasi téknologi pang anyarna sareng ngadangu ti pamimpin industri - sadayana dina hiji hateup, langkung ti tilu dinten. Acara kasebut matak cocog ka sadayana dina sanés anu ngagaleuh kaamanan tina pabrik, distributor, installer, integrator, konsultan pikeun ngabantosan pangguna. Kalayan leuwih ti 600 pamiarsa nunjukkeun leuwih 10,000 produk, anjeun bakal tiasa mendakan solusi kaamanan anu sampurna pikeun bisnis anjeun. 

Salami 20-22th Juni 2017, Nanoradar bakal hadir paméran kaamanan Éropa panggedéna - IFSEC International 2017 di Excel London UK. Indung indung Nanorardar Novasky bakal nunjukkeun sensor séwang-séwangan sensor radas séri NSR pikeun panyayapan perimeter sareng pertahanan, ogé sistem pertahanan Anti UAV na bakal kabuka ka pasar luar negeri.

Wilujeng sumping sareng pendakian kami di Nangtung C515 @ IFSEC 2017 London ExCel tina kaping 20 dugi ka 22 Juni. 


PREV: Teknologi hindari tabrakan UAV terobosan anyar: garis tegangan tinggi stabil 20 méter, ngalangkungan imajinasi

TERAS : Jarak 250 mérarental konténéran ARS 408-21 lebet, Nanoradar mekarkeun parangkat lunak pangujian, sareng otorisasi