sadaya Kategori
EN

wartos

Imah>Tentang Kami>wartos

Nanoradar diganjar salaku salah sahiji pabrik radar terkemuka di kacamatan Changsha Hi-tech

Waktos: 2017-01-01 Hit: 31

Changsha Hi-tech Zone ngayakeun padamelan Ékonomi sareng konperénsi promosi inovatif mandiri dina 1 Maret 2016, ngahargaan perusahaan anu masihan kontribusi pikeun pangwangunan ékonomi, ngamajukeun kualitas pangwangunan, nanem modal dina kaélmuan R&D, janten aliansi inovasi téknologi industri, nyatakeun patén-patén penemuan domestik sareng mérek anu diwangun sareng sajabana, khususna ngaganjar jalma-jalma anu méré sumbangan gedé pikeun pangwangunan ékonomi jeung sosial ka zona Hi-tech.

Kusabab didirikeun, Nanoradar ngembangkeun gancang sareng ngajantenkeun prestasi hébat dina panilitian sareng pamekaran, produksi sareng pamasaran dina séri produk sensor mmw radar sensor, anu dipuji pisan ku zona Hi-tech. Patén konci dina bidang mmw réngking nanoradar di antara perusahaan maju anu ngagaduhan patén penemuan domestik.

Pasti, dumasar kana téknologi inti na, Nanoradar bakal nyayogikeun produk sareng jasa langkung propésional pikeun klien kami. Deukeut kana paménta pasar, taat kana strategi produksi sareng pamekaran, ngamajukeun pamekaran ku inovasi Nanoradar bakal masihan kontribusi anu langkung ageung pikeun transformasi ékonomi sareng pamutahiran.


PREV: Wilujeng wawakil ti BCG & LG pikeun nganjang ka Nanoradar

TERAS : NHTSA atanapi bakal ningkatkeun standar peringkat kaamanan bintang lima: BSD deteksi titik buta atanapi bakal standar