sadaya Kategori
EN

wartos

Imah>Tentang Kami>wartos

CEO Téhnologi Nanoradar Zhou Quentin: 24GHz milimeter gelombang sensor radar gelombang pangiriman jasa dina opat pasar target utama

Waktos: 2017-11-09 Hit: 48

Dicetak ulang: peminat éléktronik

【ULASAN Technology Teknologi Nanoradar didirikeun taun 2012, dina 5 taun perusahaan ieu ti desain anteneu dugi ka produk radar gelombang millimeter, prosésna ogé ngalaman seueur corak-corok, ngalangkungan seueur jalan gede. Mr Zhou Quentin, CEO Téknologi Nanoradar nyarios yén dina sababaraha taun terakhir, Nanoradar parantos ngahasilkeun kamajuan anu penting dina téknologi sareng perluasan pasar. Radar milimeter-gelombang 24GHz parantos muncul dina pasokan volume. Langkung ti 150 konsumén di 10 nagara di sakumna dunya anu ngagunakeun produkna. Anjeunna nunjukkeun yén aya kaunggulan gedé téknologi Nanoradar dina nyieun radar milimeter-gelombang, nyaéta pikeun ngawujudkeun kustomisasi fleksibel tina algoritma sareng spésifikasi.

Numutkeun ka survey anu dilakukeun ku agénsi industri domestik, volume penjualan domestik radar millimeter-gelombang otomotif taun 2014 sakitar 1.2 juta sareng di 2015 sakitar 1.8 juta. Aplikasi utama nyaéta radar jarak jauh (24GHz) pikeun deteksi titik buta sareng peringatan kendaraan tukang, dua pikeun unggal kendaraan. Ku taun 2020, upami 15% kendaraan dirakit millimeter-gelombang penjualan mobil radar di Cina, teras dirakit 2 per kendaraan, radar milimeter-gelombang diperkirakeun nungtut taun 2020 ampir 9 juta, tingkat pertumbuhan sanyawa lima taun sakitar 50% ka hareup . Dina pasar éléktronik otomotif anu ngembang pesat sapertos kitu, perusahaan asing dimonopoli pasar tingkat luhur, sedengkeun blokade téknologi terobosan, lebet kana bidang ayana Cina khususna berharga.

Pita radar millimeter-gelombang otomotif mainstream di bumi sareng luar negeri nyaéta 24GHz (pikeun radar jarak pondok sareng sedeng, 15-70m) sareng 77GHz (pikeun radar jarak jauh, 100-200m). Ayeuna radar gelombang millimeter-gelombang 77GHz dasarna dimonopoli ku pabrik asing, Bosch, Continental, Delphi, Denso, TRW, Fujitsu mangrupikeun panyadia arus utama di dunya. Radar milimeter-gelombang domestik 24GHz, produk ayeuna langkung dewasa kalebet nanoradar Téhnologi sareng Xiamen imsemiand perusahaan sanés 24GHz sedeng jarak jarak jauh sareng chip.

Téknologi Nanoradar didirikeun taun 2012 sareng ayeuna ampir lima taun sajarah, ti desain anteneu radar gelombang ka produk, prosés anu ngalangkungan seueur pasang surut, ngaliwat seueur jalan tol. Mr Zhou Quentin, CEO Téknologi Nanoradar, nyarios yén dina sababaraha taun ka pengker Nanoradar parantos ngajantenkeun kamajuan penting dina téknologi sareng perluasan pasar. Radar gelombang millimeter 24GHz parantos muncul dina pasokan volume, langkung ti 150 nasabah di 10 nagara di sakumna dunya anu ngagunakeun produkna. Anjeunna nunjukkeun yén masih aya kaunggulan anu gedé pisan pikeun ngadamel radar milimeter-gelombang di nagara éta, nyaéta pikeun ngawujudkeun kustomisasi fleksibel tina algoritma sareng spésifikasi.

CEO Téknologi Nanoradar Zhou Quentin

Téknologi nanoradar dina radar milimeter-gelombang 24GHz, naon waé produk mainstream? Naon target pasar na? Naon aplikasi anu suksés utama? Naon kaunggulan kalapa perusahaan sareng rencana pangembangan ka hareup? Kalayan patarosan ieu, reporter anu diwawancara CEO Teknologi Nanoradar Zhou Quentin.

Numutkeun ka perusahaan panilitian pasar Plunkeet Research, diperkirakeun dugi ka taun 2020, bakal aya ampir 70 juta sistem radar milimeter-gelombang mobil sadunya dumugi taun 2020, sareng CAGR sakitar 24% dina 2015-2020. Kumaha saur anjeun ngeunaan trend pangembangan radar gelombang millimeter di pasar Cina?

Zhou Quentin: Dumasar kana hasil panilitian radar gelombang millimeter mobil dimimitian taun 1960an, panilitian utamina di Jérman, Amérika Serikat, Jepang sareng nagara maju sanés. Dina abad 21, nalika permintaan pasar pikeun mobil naék, mobilna bakal mimiti mekar. Utamana ku daratan, Hella, Bosch, Denso, Autoliv, Delphi sareng perusahaan sanésna, utamina radar gelombang millimeter 77GHz, Bosch, Continental, Delphi, Denso, TRW, Fujitsu mangrupikeun panyadia terkenal di dunya.

Pabrikan domestik mimiti telat, kalayan dibuka sacara bertahap chip luar negeri saatos 2013, nagara parantos lebet kana waktos pamekaran gancang. Saatos opat taun pamekaran, sababaraha prestasi parantos kahontal. Salaku conto, produk otomotif jarak pondok China Automotive 24GHz jarak pondok Numutkeun kana statistik anu teu lengkep, dina 2017, pangiriman radar 24GHz domestik diperkirakeun langkung ti 100,000 lembar. Nalika ongkosna turun, skenario aplikasi bakal dilegaan sareng diperkirakeun pertumbuhan bakal sahenteuna dua kali langkung luhur dina 2018. Radar millimeter-gelombang Cina 24GHz di pasar parantos nyabak liang ranté industri ogé ngadukung kasampurnaan, pabrik asing hoyong nyerang pasar radar gelombang milimeter Cina langkung sesah, sigana tilu taun, harga péso Cina pasti bakal nunjuk ka pabrik asing.

Téknologi inti tina radar gelombang millimeter-gelombang 77GHz utamina dimonopoli ku pabrikan asing. Sanaos sababaraha pabrik Cina parantos gaduh prototipe, sababaraha terobosan parantos dilakukeun dina téknologi. Nanging, masih seueur cara pikeun produksi. Dina jangka panjang, radar gelombang milimeter 24GHz parantos ngagaduhan pondasi anu saé di Tiongkok sareng kabijakanana dituturkeun. Versi anyar C-NCAP kalebet AEB. Dina dorongan dual, produksi produk 77GHz ngan ukur hitungan waktos.

Tina sudut pandang ranté industri, sinkronisasi domestik dasar tiasa kéngingkeun chip inti kinerja tinggi di luar negeri, nagara deungeun parantos langkung kabuka pikeun domestik, sedengkeun sababaraha pabrik chip domestik parantos mimiti maksa, sapertos garis Xiamen imsemi, ayeuna Chip 24GHz anu kedah dilakukeun saé saé pisan. Dina inti téknologi pamrosésan, khususna 24GHz parantos asak pisan, hiji-hijina celah tiasa janten prosés desain produk, prosés peryogi waktos kanggo akumulasi, masih aya sababaraha ruang kanggo perbaikan, ngalangkungan seueur tés sareng paningkatan, celahna ngagaduhan janten langkung alit sareng alit.

Di pasar radar 24GHz, punten ngenalkeun produk mainstream produk téknologi Nanoradar? Naon kaunggulan kalapa utama produk ieu dibandingkeun pesaingna?

Zhou Quentin: Radar gelombang millimeter 24GHz, utamina dianggo dina BSD, LCA, RCTA, EAF, FCTA, radar gelombang millimeter 77GHz mangrupikeun arus utama arah payun kendaraan, anu biasana dianggo dina sistem ACC, AEB. Tina sudut pandang panggunaan, kalibrasi 24GHz langkung gampil, 77GHz langkung rumit.

Nanoradar numutkeun paménta pasar anu béda pikeun produk anu béda, total genep kategori utama 17 produk, produk fokus kana opat kategori utama pasar, pasar kaamanan pinter, pasar saham otomotif, penerbangan UAV, pasar intelijen buatan, masing-masing pasar ngagaduhan unik sipat produk.

1, pasar kaamanan pinter, ciri paménta: jarak jauh, sudut lega, target lambat deteksi rendah. Téknologi Nanoradar ngaluncurkeun rentang deteksi NSR300W 450 méter di luhur, tapi ogé pasar kaamanan global pikeun ngadeteksi salah sahiji radar 24GHz anu paling jauh.

 2 market pasar saham mobil, fokus utami tina pamrosésan sinyal kompléks dina handapeun adegan, pikeun ngaluarkeun kerusuhan dina radar, janten henteu positip palsu, lepat, harga kedah saing, harga CAR28T ayeuna parantos kahontal tibatan radar asing kalapa, mekar pinuh dina aftermarket mobil sareng kendaraan khusus.

 3 market Pasar UAV, NRA24 kalayan kinerja anu stabil sareng dipercaya dina bidang panangtayungan pepelakan UAV nempatan satengah lingkungan tiasa adaptasi sareng operasi panyalindungan pepelakan, pikeun nyingkahan halangan kendang anu stabil 30 méter, rupa bumi stabil 50-méteran nuturkeun.

"Produk radar 24GHz sareng 77GHz henteu saling éksklusif." Téknologi sempit 24GHz sacara umum henteu diatur sareng tiasa dianggo di réa penjuru dunya. Sumawona, kaunggulan harga téknologi ieu ogé kaunggulan penting pikeun mobil leutik Dimana anjeun ayana. "

Naon kasus aplikasi utama anu suksés pikeun produk radar gelombang millimeter Nanoradar? Naon kerjasama para nasabah di dunya?

Zhou Quentin: Produk radar Nanoradar dianggo ku langkung ti 150+ nasabah di 10 nagara di dunya. Kasus-kasus klien ngaliput pasar kaamanan pinter, pasar saham mobil, hiber bantosan UAV sareng pasar intelijen buatan.

Bidang kapal henteu diatur 1 + Program radar N Kasus:

1. Numutkeun ka hiji statistik, 89% -96% kacilakaan dina tabrakan kapal tiasa disababkeun ku alesan nyalira, kalebet panyabab jelas sareng poténsial. Kumaha épéktip ngabéréskeun masalah ngahindaran kendala jarak jauh kapal sanésna nyaéta dunya masalah ageung.

2, teknologi Nanoradar millimeter gelombang radar solusi anti-tabrakan: 1 + N (SP70C) millimeter-gelombang radar, radar milimeter-gelombang jarak jauh sareng N radar-gelombang millimeter-gelombang sedeng, jarak jauh tiasa milih tina 100 méter dugi 450 méteran jarak jauh méteran pikeun ngahontal ngajauhan tabrakan, numutkeun luas cakupan sareng ukuran kapal, numutkeun kaayaan anu sebenarnya pikeun milih radar gelombang millimeter-gelombang sedeng pikeun ngahontal 360 ° dead-end protection.

Sistem anti-tabrakan anu sanésna dumasar kana radar milimeter-gelombang ngadopsi sistem FMCW, anu tiasa ngukur jarak, laju sareng sudut udagan, sareng ngagaduhan kamampuan anu saé pikeun neken gelombang. Mangrupikeun jalan kaluar anu saé pikeun masalah sesah tina kapal sanésna ngahindaran halangan caket. Ayeuna aya langkung ti 5 pabrik parahu teu nganggo pikeun nganggo program ieu.

Naon kaunggulan perusahaan anjeun pikeun narik perhatian investor? Naon rencana pangwangunan ka hareup?

Zhou Quentin: Teknologi Nanoradar mangrupikeun tulang tonggong pabrik radar milimeter-gelombang di Cina. Éta parantos ngalaksanakeun panilitian anu jero dina daérah sapertos millimeter-gelombang radar sareng anteneu pinter. Éta parantos ngalaksanakeun 3 proyék anu dibiayaan ku pamaréntah dina sadaya tingkatan sareng parantos ngalamar 9 patén-patén penemuan. Téknologi Nanoradar parantos hasil ngembangkeun produk radar 17 gelombang millimeter, sareng 4 atanapi langkung produk pikeun ngahontal penjualan volume, pikeun ngahontal langkung ti tilu kali pertumbuhan taunan, pamekaran produk kalebet 1T1R, 1T2R, 1T4R, 2T4R ogé T sareng anu sanés. Sistem Sunda 8 produk radar.

Numutkeun kana skénario aplikasi anu béda, jarak antara jalma anu usik tiasa ngahontal 300 méter ayeuna, akurasi sudut ngukur langkung saé tibatan 1 °, sareng akurasi jajaran langkung saé tibatan 0.3 méter. Pikeun uji wahana, deteksi dugi ka 500 méter, akurasi kagancangan langkung saé tibatan 0.1m / s.

Teknologi radar millimeter-gelombang ngadopsi sistem MIMO mangrupikeun arah anu penting pikeun produk pikahareupeun. Sistem radar MIMO tiasa ngamangpaatkeun pinuh kauntungan tina apertur virtual sareng ningkatkeun pisan akurasi pangukuran sudut, anu penting pisan pikeun bidang radar otomotif. Di lapangan radar otomotif, lingkungan jalan rumit pisan. Tim kami parantos ngajaga tingkat maju internasional dina bidang téknologi radar MIMO sareng tiasa gancang nempatan jangkungna komando lapangan téknologi. Radar kalungguhan dina ngenalkeun téknologi kecerdasan jieunan pikeun ningkatkeun tingkat deteksi sareng ngirangan alarm palsu ngalangkungan diajar mandiri ku cara ngahontal panyalip di juru sareng ngalangkungan blokade téknologi pabrik asing. 


PREV: Pameran Kaamanan Shenzhen: aplikasi kaamanan radar tina mesin anyar

TERAS : Engine Mesiniménter】 Nanoradar dileupaskeun: CAN antarmuka UAV altimeter milimeter gelombang-gelombang