sadaya Kategori
EN

wartos

Imah>Tentang Kami>wartos

Nanoradar ngaluarkeun solusi kaamanan radar deteksi daérah pikeun panangtayungan depot minyak

Waktos: 2018-12-14 Hit: 68

【Abstrak】 Pikeun mastikeun kasalametan produksi di depot minyak, pom bensin sareng stasiun LPG (gas bumi minyak bumi cair), departemen anu kompetén anu aya hubunganana teras-terasan ningkatkeun investasi dina pangwangunan pengendalian seuneu, pamariksaan kaamanan sareng sistem kaamanan. Saatos éta, sistem kaamanan terus ditingkatkeun, sareng sababaraha téknologi sareng produk énggal dilarapkeun kana sistem kaamanan depot minyak, pom bensin sareng pompa bensin.

Depot minyak, pom bensin sareng stasiun LPG nyimpen sareng ngajual produk anu gampang nyerep sareng ngabeledug, anu kagolong kana bahaya kebakaran kelas “A”, malih gampang pisan nimbulkeun kacilakaan kaamanan dina kaayaan operasi tekanan tinggi. Maka, kaamanan sareng kaamanan mangrupikeun prioritas utama dina manajemén beurat dépot minyak. Lingkungan aplikasi sapertos kitu dibarengan ku lega, seueur halangan logam beurat dina kaayaan anu kompléks, kaayaan sakurilingna, sareng ancaman panyusutan kalebet kendaraan sareng pejalan kaki dll. Perkara naon waé téknologi kaamanan anu diterapkeun, éta bakal salawasna diwatesan ku fitur sinyal na. Ayeuna integrasi sababaraha sénsor sapertos radar kaamanan daérah dikerahkan, kamungkinan ancaman panyusupan dideteksi sateuacanna kanggo peringatan. Kalayan téknologi radar, urang tiasa nyayogikeun solusi kaamanan anu calakan, tepat waktu sareng aktif pikeun panyalindungan depot minyak pikeun mastikeun kasalametan sareng kaamanan.


Solusi Perkenalan

Sistem kaamanan integrasi video radar Nanoradar NSR300WVF, radar ngadeteksi sareng ngingetkeun target nalika lebet ka area pertahanan. Dina waktos anu sami, posisi anu akurat tina target kacatet kalayan jarak, sudut sareng kagancangan. Sistem ieu ngahijikeun panjagaan radar sareng pidéo kalayan sampurna, nyandak integrasi tina deteksi aktip, sensitipitas tinggi sareng pisibilitas duanana téknologi pidéo sareng radar, anu ningkat pisan tingkat deteksi dina lingkungan kompléks sistem.


Fitur Solusi:

Calakan : Éta nyoko kana algoritma calakan, tiasa aktip diajar, ngagaduhan kamampuan pikeun sacara mandiri ngabédakeun udagan sareng kamampuan adaptasi sareng kaayaan, sistem tiasa disambungkeun kana rupa-rupa platform khusus.

Perlindungan 3D :Video sareng radar sareng gabungan multi téknologi sanés diadopsi pikeun nyiptakeun sistem panyalindungan 3D, anu tiasa ngaidentipikasi sadaya jinis target anu ngalir dina 300 méter.

Perlindungan Aktip : Radar aktip ngalirkeun gelombang éléktronik 8 kali per detik sareng nampi gelombang gelombang target pikeun deteksi, maka éta kéngingkeun azimuth target sareng jarak. Dina waktos anu sasarengan, pangamatan udagan pelacak real-time tiasa dilaksanakeun ngalangkungan kaméra visual pikeun ngaidentifikasi target anu curiga sareng ngahontal kaamanan alarm anu aktip.

Sababaraha Target Lagu:Rad Radar ngagaduhan kamampuan pikeun ngadeteksi sareng ngalacak dugi ka 32 targét, sareng radar ngadukung kaluaran sinkron langkung ti 10 targét dina waktos anu sami, nyayogikeun hasil deteksi anu paling akurat dina waktos anu pang pondokna.

Parangkat Lunak Sistem :Sistemna saderhana sareng gampang dioperasikeun, sareng ngandung fungsi sapertos setting area pertahanan, pandangan real-time, rékaman sareng fungsi playback daérah panyalindungan jst.

Kasaluyuan : Kalayan struktur kabuka, éta tiasa dilebetkeun kana platform anu sanés ku SDK atanapi protokol. Fungsi sapertos statistik query alarm, output video alarm, rékaman alarm, jst tiasa kabuka pikeun integrasi pihak katilu.


aplikasi Case

Dina 150m * 400m dikurilingan ku jalan sareng dipuseurkeun kana wangunan logam ageung sakumaha poto di luhur pikeun rujukan, 2 sét sistem radar dipasang dina titik-titik posisi sareng aktip ngadeteksi ka daérah panyalindungan. Kalayan rentang deteksi radar ± 45 °, kisaran deteksi 450 m, éta tiasa pinuh nyumponan sarat konsumén. Saatos sistem dipasang sareng siapkeun, sistem radar tiasa ngalacak manusa sareng mobil dina tempat katutup sacara teras-terasan sareng jelas. Ieu mangrupikeun antarmuka tampilan parangkat lunak.

Téknologi konci

Digital Beam Forming Technology

Dibandingkeun sareng radar single-array tradisional, kakuatan ngirimkeun radar digital multi-beam ngabentuk seueur pisan kirang ti radar single-array pikeun jarak deteksi target anu sami. Kalayan kecap séjén, pikeun kakuatan transmisi anu sami, jarak udagan maksimum anu sistem radar tiasa mendakan langkung ageung tibatan radar single-array.

Pola radar balok sababaraha

Téknologi DBF (Digital Beam Forming) sacara épéktip tiasa ningkatkeun kisaran deteksi radar, akurat ngukur sudut udagan, sareng sacara efektif ngahontal pelacakan target. Dibandingkeun sareng analog multi-balok, téknologi ngabentuk balok digital ngagaduhan kaunggulan biaya murah sareng gampang direalisasikeun tina balok sawenang-wenang.

Intrusion Target Klasifikasi Klasifikasi Téknologi

Salah sahiji alesan kunaon radar nunjukkeun kaunggulan anu luar biasa dina industri kaamanan nyaéta radar éta ngagaduhan kamampuan deteksi target dinamis anu hadé. Nanging, tangkal sareng jujukutan anu ngageleger tiasa gampang dideteksi ku radar salaku target, anu dikenal salaku laporan alarm palsu. Dina raraga ngabédakeun targétna, Nanoradar ngenalkeun radar ku klasifikasi cerdas dumasar kana diajar AI, algoritma ngempelkeun sajumlah ageung data pikeun modél algoritma latihan, ngahontal pangaruh klasifikasi anu saé dina aplikasi anu sabenerna. Ku cara kieu radar sacara efektif tiasa ngabédakeun jalma, kendaraan, sareng tatangkalan, jst.

Spesifikasi Produk NSR300WVF :

About Nanoradar :

Nanoradar technology co., Ltd. diadegkeun dina 18 Januari 2012, fokus kana panilitian sareng pamekaran, produksi sareng penjualan sensor millar gelombang cerdas millimeter.

Sensor radar Nanoradar biasana dianggo dina kendaraan udara anu teu dijalankeun, kaamanan high-end, transportasi anu cerdas, kaamanan aktif otomotif sareng nyetir tanpa kendaraan, kontrol industri sareng lapangan sanésna. Produk kami ngalangkungan 24GHz, 60GHz, pita frékuénsi 77GHz, kami ngembang pesat dina sababaraha taun ka pengker, sareng kami gaduh seueur kelompok pelanggan dina bidang kaamanan, transportasi, uavs sareng industri séjén.


PREV: 'Anyar Terobosan, Tingkat Anyar' Nanoradar Dileupaskeun 200 Méter Altimeter Radar

TERAS : Peluncuran radar jarak pondok 77GHz pondok pikeun nyingkahan tabrakan ti NanoRadar