sadaya Kategori
EN

wartos

Imah>Tentang Kami>wartos

Nanoradar ngaleupaskeun firmware anyar UAVs Altimeter - anu tiasa langsung nyambung sareng Ardupilot

Waktos: 2019-08-01 Hit: 161

Dina raraga ngadukung pamekar anu langkung saé nganggo altimeter radar, téknologi NanoRadar parantos ngembangkeun sakumpulan protokol firmware radar pikeun kontrol hiber sumber terbuka ArduPilot. Tanpa ngarobah kode sumber kadali hiber ArduPilot, urang tiasa gancang nganggo altimeter gelombang gelombang NRA15 sareng NRA24 millimeter kami kalayan sababaraha léngkah saderhana setting parameter ArduPilot. 

Tina cara ieu, éta tiasa nyingkat langkung ti 30% waktos kanggo évaluasi produk sareng uji kinerja, éta bakal ningkatkeun pisan épisiénsi pamekaran produk énggal.

Mimitian ti mimiti pisan, ngan ukur tilu léngkah:

Léngkah 1: Sambungkeun radar sareng antar muka kontrol hiber (contona salaku antar muka platform hardware Pixhawk TELEM2);

Lengkah 2: Atur parameter port séri TELEM2;


Léngkah 3: Atur parameter perpustakaan radar;

Simpen sareng balikan deui kontrol hiber saatos ngalengkepan Setélan di luhur (mangga kontak penjualan pikeun setelan parameter khusus), teras uji luar tiasa dilaksanakeun.

Pixhawk

cukang

Pixracer

CUAV v5

Beagle Bone Blue

Erle-Brain

F4BY

Révolusi OpenPilot

PXFmini RPi Zero Shield

TauLabs Sparky2;


Perkenalan Radar NRA15:

NRA15 mangrupikeun altimeter radar K-band anu khusus pikeun UAVs navigasi anu pas. Éta ngadopsi 24GHz-ISM-Band, kalayan kaunggulan akurasi ukur 4cm, kisaran deteksi MAX 100 méter, ukuran alit, sensitipitas tinggi, beurat enteng, gampang diintegrasikeun sareng kinerja anu stabil, anu nyayogikeun sarat aplikasi dina kendaraan udara tanpa awak (UAV), helikopter, kapal udara leutik sareng lapangan anu sanés. 

Ngeunaan platform firmware kontrol hiber sumber terbuka Pixhawk:

Pixhawk mangrupikeun autopilot canggih anu dirancang ku proyék pakakas kabuka PX4 sareng diwangun ku robot 3D. Éta ngagaduhan téknologi canggih sareng sensor ti ST, ogé sistem operasi real-time NuttX, ngamungkinkeun kinerja anu luar biasa, kalenturan sareng reliabilitas pikeun ngendalikeun pesawat otonom mana waé. Modul andalan Pixhawk bakal sumping sareng périferal anyar, kalebet sénsor laju udara digital, dukungan indikator LED multi-warna éksternal, sareng magnetometer éksternal. Sadaya periferal sacara otomatis dideteksi sareng ngonpigurasi.

Alamat halaman wéb parangkat lunak kontrol sumber terbuka Ardupilot: https://github.com/ArduPilot/ardupilot


PREV: Peluncuran radar jarak pondok 77GHz pondok pikeun nyingkahan tabrakan ti NanoRadar

TERAS : Nanoradar ngajak para mitra ngagabung sareng CPSE 2019 di Shenzhen Cina