sadaya Kategori
EN

wartos

Imah>Tentang Kami>wartos

Nanoradar ngajak para mitra ngagabung sareng CPSE 2019 di Shenzhen Cina

Waktos: 2019-10-17 Hit: 102

Dina minggu anu bakal datang, salami 28-31 Okt, 2019, CPSE 2019-Expo Kaamanan Umum Cina ka-17 bakal dibuka di Shenzhen Cina. CPSE China Public Security Expo (Shenzhen), kalayan usaha 30 taun, ngajantenkeun pameran kaamanan pangageungna.


Nanoradar nyandak pelesir pikeun ngundang anjeun nganjang ka pendirian kami upami anjeun datang.

28-31 Okt, Aula 8.0; Nangtung 8B02 

Salila pameran, Nanoradar bakal nunjukkeun sistem alarm panjagaan video radar pikeun panangtayungan perimeter. Demo langsung bakal diatur dina kaping 28 sareng 29 Oktober. Upami anjeun ngagaduhan minat pikeun terang langkung seueur, punten haturkeun ka anjeun pamundut anjeun.


Sistem panjagaan Pidéo Radar, didesain pikeun ngirim peringatan ngeunaan targét kalayan posisi sareng lagu, ngarékam pidéo alarem sacara real-time sareng nyegah gangguan sateuacan perimeter, diwangun ku radar gelombang mikro 24GHz, kaméra HD PTZ sareng server parangkat lunak RVS. Sistem tiasa cocog sareng ONVIF NVRs ti pasar. Radar nomeran target ku deteksi aktip, teras nungtun kaméra PTZ pikeun dilacak. Kalayan idéntifikasi ganda tina panjagaan video, sistem ngirimkeun alarm anu akurat ka pusat monitor kaamanan sareng nurunkeun alarm palsu pisan.


mangpaat:

1. Perlindungan perimeter aktip @ 7 * 24 jam & sadaya cuaca

2. Sababaraha target ngalacak dugi ka 10 dina waktos anu sami

3. Zona alarm / zona filter tiasa diatur & sababaraha zona didukung

4. Entong gagal sono, alarm palsu anu cukup rendah

5. Gampang nyetél sareng cocog sareng ONVIF CCTV NVRs di pasar


PREV: Nanoradar ngaleupaskeun firmware anyar UAVs Altimeter - anu tiasa langsung nyambung sareng Ardupilot

TERAS : Fusion Multi-Diménsi ▏Kumaha radar gelombang millimeter ngabantosan bantosan anu aman pikeun Alat Berat