sadaya Kategori
EN

wartos

Imah>Tentang Kami>wartos

Nanoradar sareng Infineon janten mitra strategis

Waktos: 2015-09-10 Hit: 52

Kelompok 10 urang ti divisi RF sareng mmw tina Infineon ngadatangan Hunan Nanoradar Élmu sareng Téhnologi Co, Ltd tanggal 8, Sep 2015. Urang ngagaduhan komunikasi pikeun proyék-proyék anu maju sareng inpormasi pasar sareng ngahontal mitra strategis.

Infineon ngenalkeun produk konci sareng kaayaan pasar na ogé mendakan téknologi anu aya hubunganana. Nanoradar ogé ngabagi kamajuan na dina sensor mmw, radar kaamanan, radar otomotif, lalulintas pinter, lampu cerdas, sensor IoT sareng aplikasi anu sanés, sareng nunjukkeun para pamilon sakitar garis produksi semi-otomatis sareng laboratorium nguji pikeun produk 24GHz.


PREV: 77GHz MMW Radar "1 + N" Solusi Ngabantosan Ngalawan Virus Corona dina Kandaraan Disinfeksi Semprot Tanpa Jinis & Robotika Distribusi Logistik

TERAS : Klién ti Dongfeng Motor Group ngadatangan Nanoradar