sadaya Kategori
EN

wartos

Imah>Tentang Kami>wartos

Nanoradar Altimeter Marching kana Sektor Aviation Amérika Amérika

Waktos: 2018-02-28 Hit: 64

Nalika jalma-jalma ngarayakeun kanggo taun énggal 2018, ranté suplai Nanoradar masih nyepeng benteng pikeun ngajamin pangiriman ka Amérika Serikat. Anu dikemas sacara saksama dina kotak nyaéta NRA24, altimeter radar kinerja anu handal sareng luhur anu didamel ku Nanoradar dina standar internasional, anu dilarapkeun ka pesawat pribadi. Nyarios ngeunaan radar, jalma-jalma wawuh kana Patriot, THAAD, Aegis sareng radar militér sanés ti Amérika. Naha nagara radar anu maju sapertos ngagaleuh radar alit ti Cina?

  Kamekaran pesawat terbang swasta AS anu mekar. Nyarioskeun pesawat pribadi sareng penerbangan umum, Urang kedah nyarioskeun perkawis kakuatan penerbangan umum utama di dunya --- Amérika Serikat, dimana pangembangan "taksi udara" parantos dugi kana tahap anu tangtu. Kusabab sadaya pilot anu dilisensikeun di Amérika Serikat tiasa ngapung pesawat pribadi, langkung ti 250,000 pilot mangrupikeun pilot pesawat swasta murni. Aya 20,000 bandara di Amérika Serikat, kaseueuran diantarana milik individu sareng komunitas. Panilitian nunjukkeun yén 70% pesawat swasta di dunya ngalayang di Amérika Serikat. Ayeuna, Amérika Serikat ngagaduhan langkung ti 300,000 pesawat penerbangan umum sareng parantos ngaliput bidang aplikasi sapertos pesawat bisnis, pesawat pribadi, pesawat terbang pendidikan, penyemprotan udara, pengamatan udara, angkutan udara umum sareng "taksi udara", jst.

Komponén konci pesawat pribadi --- altimeter:

  Nalika ngeunaan pesawat pribadi AS, urang moal tiasa malire bagian konci na ---- altimeter, anu mangrupikeun alat anu dianggo pikeun ngukur jangkungna pesawat. Altimeter gumantung ka barométer pikeun ngukur jangkungna sareng nunjukkeunana ku suku.

Kumaha carana karya altimeter?

  Altimeter ampir pesawat dikalibrasi barometers, anu nembongkeun jangkungna ku ngitung tekanan atmosfir. Kalayan palabuhan statis, sistem tuas sareng roda gigi anu canggih di luar pesawat, éta tiasa ngukur parobahan atmosfir, anu tiasa dirobih janten data jangkungna. Altimeter ieu ngukur jangkungna ngan ukur ku ngukur tekanan atmosfir dibandingkeun sareng tingkat laut. Nanging, pagelaran éta kalolobaan dipangaruhan ku cuaca. Sistem hawa tiasa nyababkeun turun naek tekanan sareng ngakibatkeun itungan luhur anu teu dipercaya. Salaku réspon tina tantangan ieu, seueur pesawat nambihan altimeter radar kana instrumen pesawat.

Sakumaha akurat dianggo altimeter radar?

  Altimeter radar épisiénsi sareng kinerja anu luhur dilarapkeun dina pesawat saum sareng terbang low. Sakumaha urang sadayana terang, parobahan cuaca sareng kecepatan hiber bakal mangaruhan kinerja maca barométer inpormasi jangkungna. Nanging, altimeter radar masihan bacaan anu akurat henteu sakumaha gancang kumaha pesawat naék. Éta sabab perjalanan gelombang radio radar bulak-balik antara pesawat sareng darat dina waktos sadetik.

Naha milih Nanoradar NRA24?

  NRA24 mangrupikeun radar altimeter K-band anu dikembangkeun ku Hunan Nanoradar Science & Technology Co., Ltd. Éta ngadopsi pita frékuénsi 24GHz-ISM kalayan akurasi pangukuran 2cm. Ukuranana kompak, sensitipitas tinggi, beurat enteng, integrasi gampang sareng kinerja dipercaya dipercaya ku paménta platform udara tanpa awak (UAV / UAS), helikopter, kapal udara leutik sareng seueur aplikasi sanésna dina bidang lega, sareng kinerja produk parantos dikenal ku seueur mitra.

Nanoradar NRA24 ngabantosan UAV tatanén dina nyemprot péstisida anu pas



Nanoradar NRA24 ngabantosan logistik UAV pikeun ngahontal pangiriman paket anu akurat

Nanoradar SP25 / NRA24 ngabantosan UAV dina parasut tepat


Nanoradar NRA24 ngabantosan pesawat pribadi sipil / penerbangan umum nalika badarat



Ngeunaan Nanoradar

  Hunan Nanoradar Élmu & Téhnologi Co., Ltd didirikeun dina 18 Januari 2012, fokus kana sensor cerdas MMW sareng pangembangan produk seri radar, produksi sareng penjualan.

  Nanoradar utamina pamasaran kana kendaraan udara anu teu dijalankeun, kaamanan luhur, transportasi anu cerdas, kaamanan otomotif, nyetir tanpa kendaraan sareng bidang sanésna, kalayan produk anu ngalangkungan 24GHz, 60GHz, radar 77GHz. Pamekaran gancang perusahaan dina taun-taun ayeuna, Nanoradar parantos kéngingkeun seueur gugus nasabah dina kaamanan, transportasi, UAV sareng industri sanés.





PREV: Engine Mesiniménter】 Nanoradar dileupaskeun: CAN antarmuka UAV altimeter milimeter gelombang-gelombang

TERAS : Kaamanan aktip | Nanoradar Dileupaskeun 450 Méter Daérah Sistem Radén AI Radar Daérah