sadaya Kategori
EN

wartos

Imah>Tentang Kami>wartos

Fusion Multi-Diménsi ▏Kumaha radar gelombang millimeter ngabantosan bantosan anu aman pikeun Alat Berat

Waktos: 2019-11-26 Hit: 159

Ngabagéakeun kunjungan pelanggan ti Dongfeng Motor Group nganjang ka Nanoradar tanggal 3 Maret, 2016. Pembicaraan ngeunaan panilitian sareng industrialisasi mmw Rapid nungtut bantosan aman alat berat "Kasalametan" mangrupikeun topik anu langgeng pikeun perusahaan mobil sareng konsumén. Kaamanan kendaraan beurat langkung penting tibatan kendaraan biasa. Di Éropa, pamaréntah bakal ngalengkepan mobil bersih, tank minyak sareng tank cair nganggo sistem anti-tabrakan radar sareng sistem video. Di Cina, ku gambar kauangan, manusa sareng perusahaan ruksak ku kacilakaan kaamanan mobil khusus, beuki seueur pamilik usaha sadar yén pentingna radar kaamanan dina kaamanan kendaraan beurat.

Struktur Sistem: dilaksanakeun antara ...

Perkenalan sistem:

Solusi "1 + N" pikeun ngahindaran tabrakan alat beurat, anu masang jarak jauh 77GHz di payun sareng sababaraha potongan di gigir, tiasa ngawujudkeun fungsi FCW, RCW 、 BSD / LCA. Kasusah pikeun nyegah tabrakan dina desain sistem ADAS kandaraan beurat gancang gancangna direngsekeun.

Skéma ieu tiasa ngonpigurasi sacara fleksibel numutkeun area cakupan, sareng tingkat alarm bahaya tiasa diatur numutkeun jarak, nyayogikeun peringatan dini sareng audioéléktrik, anu sacara aktif tiasa ngaleungitkeun bahaya anu disumputkeun, nyegah kacilakaan sareng mastikeun kasalametan.

Kumaha carana milih radar gelombang milimeter?

SR73-F mangrupikeun radar anti-tabrakan jarak jauh 77GHz panganyarna. Anteneu ngadopsi desain sababaraha sababaraha panarima sareng kaluaran 64 target dina waktos anu sami, kalayan jarak deteksi 40 méter, deteksi Angle 120 ° sareng akurasi Angle of ± 0.5 °. 

Éta diulas ku ukuran alit, Angle ageung, kuat anti gangguan, stabilitas tinggi, gampang integrasi sareng kinerja biaya tinggi. 

Éta tiasa nyumponan paménta anu gancang pikeun bantosan kaamanan di bidang alat-alat berat gancang sareng robot.


Ngeunaan NanoRadar:

Nanoradar, ngadeg taun 2012, khusus dina ngembangkeun, ngahasilkeun sareng ngajual radar gelombang miliméter pikeun kaamanan, UAV, otomotif, lalulintas pinter sareng aplikasi industri anu sanés. Produk urang nyertakeun 24GHz, 77GHz, band frekuensi 79GHz. Kami parantos hasil ngembangkeun 10+ model produk radar MMW. Rentang deteksi radar Nanoradar nyertakeun 30-450 méter. Katepatanna aya dugi ka 85% kanggo radar kaamanan pikeun ngaidentipikasi peujit. Salaku produsén radar MMW ngarah di Cina, produk Nanoradar ogé ditampi ogé di pasar luar negeri sapertos AS, Korea, UK, sareng Perancis jsb.


PREV: Nanoradar ngajak para mitra ngagabung sareng CPSE 2019 di Shenzhen Cina

TERAS : Nanoradar ngajak para mitra ngagabung sareng CPSE 2019 di Shenzhen Cina