sadaya Kategori
EN

wartos

Imah>Tentang Kami>wartos

MR72 Drone Halangan Ngahindarkeun Radar Kalayan Tinggi-presisi Ngarojong Skenario Aplikasi Anyar ku Parangkat Lunak-ditetepkeun

Waktos: 2021-05-24 Hit: 30

Nanoradar UAV “1 + N” Solusi

Nanoradar UAV "1 + N" Solusi ngadopsi altimeter Radar NRA24 sareng sababaraha radar ngahindaran radar MR72. NRA24 tiasa nyetél leres-leres jangkungna drone salami ngalayang sareng hiber, kalayan jarak deteksi maksimum dugi ka 200 méter; MR72 mangrupikeun radar hindari kendala presisi tinggi 77GHz anu tiasa ngadeteksi halangan dina kisaran 90m payun, ngabimbing alat pikeun ngahindaran kendala anu akurat, pikeun ngawujudkeun perencanaan jalur presisi tinggi.


Fitur MR72 Radar

* Jarak deteksi panjang: dugi ka 90 méter ;
* Kamampuh anti gangguan anu kuat: henteu kapangaruhan ku cahaya, cuaca, noise lingkungan sareng gangguan éléktromagnétik tina drone ;
* Ukuran anu langkung alit: Dibandingkeun sareng radar 24GHz MMW, éta langkung alit sareng tiasa dianggo langkung lega;
* Akurasi deteksi tinggi: Dibandingkeun sareng radar 24GHz, radar 77GHz MMW gaduh-presisi sareng kamampuan anu langkung saé pikeun ngaidentipikasi halangan.


Spesifikasi téknologi MR72 Key

Inovasi ngajantenkeun jalma maju sareng kuat. Kalayan téknologi anyar, sarat anyar, sareng aplikasi anyar anu terus muncul, éta nyiptakeun masa depan anu énggal dina bidang drone. Saatos ngaleupaskeun radar ngajauhan halangan MR72, éta parantos dipuji pisan ku konsumén. Inovasi mangrupikeun hal anu paling penting pikeun pamekaran Nanoradar. Dina raraga nyayogikeun nasabah nganggo pangalaman aplikasi anu langkung saé, Nanoradar parantos ngaoptimalkeun firmware tina MR72: Palanggan tiasa langkung fleksibel beroperasi ku ningkatkeun firmware dina kaayaan perangkat keras anu aya, digabungkeun sareng kabutuhan skénario aplikasi aktual konsumén, mendakan panggunaan anu langkung saé tina radar ngahindaran halangan UAV.


Ngadukung kustomisasi daérah alarem
Béda sareng anu parantos aya di tempat alarm, aya nasabah tiasa ngarobih daérah persegi panjang daérah alarm. Nalika udagan asup kana area alarm, éta bakal ditingalikeun, tapi éta moal ditampilkeun saatos angkat ti area alarm. Éta ogé ngadukung konsumén pikeun ngartikeun ulang aréa alarm iraha waé nalika operasi normal radar pikeun ngadukung aplikasi anu langkung fleksibel.

Ngarojong ngarobih kustomisasi nomer
Pelanggan tiasa ngarobih fléksibel jumlah target deteksi dumasar kana kamampuan ngolah sareng skénario aplikasi tina hiber, sareng nyetél angka target dugi ka 0 dugi ka 63, pikeun ngabantosan palanggan ngahontal aplikasi anu béda tina ngajauhan tabrakan, ngahindaran halangan. Langkung seueur aplikasi tiasa dihontal ku fungsi ieu babarengan sareng area alarm khusus.

Pilihan sensitipitas deteksi ngadukung
Éta ngadukung dua pilihan fléksibel tina sensitipitas deteksi: modeu sensitipitas normal sareng mode sensitipitas tinggi. Ngagunakeun modeu sénsitip anu luhur dina lingkungan anu kabuka matak ngamudahkeun pikeun ngadeteksi objék alit sapertos kabel sareng dahan alit. Nalika ngagunakeun modeu sénsitip rendah dina lingkungan anu rumit pikeun ngirangan masalah pidangan virtual anu disababkeun ku lingkungan sakurilingna. Modeu sénsitip tiasa langsung ngonpigurasi ngalangkungan paréntah, anu ngabéréskeun kasusah konsumén sering ngarobah firmware radar.

Optimalkeun modeu tampilan séri

Modeu tampilan port séri dirobah tina modeu séktor kana modeu titik target: langkung seueur kaluaran inpormasi target, sapertos inpormasi sudut sareng inpormasi gancang. Éta merenah pikeun konsumén pikeun milih stratégi pamrosésan anu langkung cocog pikeun panerapanana dumasar kana inpormasi target.

Ngarojong palanggan jasa terpadu terpadu

Éta nyayogikeun dukungan desain radar terpadu, anu tiasa ngadukung desain radome terpadu konsumén, kalebet pilihan bahan, desain cangkang, ketebalan sareng penilaian jarak. Éta tiasa ngadukung kustomisasi kawat pelanggan, supados produk lengkep konsumén nyumponan sarat desain industri.

Skenario Aplikasi Anyar:
* Tatanén henteu diatur
* Pamariksaan listrik
* Survei sareng pemetaan
* Pamariksaan infrastruktur minyak sareng gas
* Inspeksi infrastruktur jalan raya sareng karéta
* Logistik
* Gelut seuneu
* Kaamanan pulisi

Ngeunaan NanoRadar:
Nanoradar, didirikeun taun 2012, khusus pikeun ngembangkeun, ngahasilkeun sareng ngajual radar gelombang milimeter pikeun kaamanan, UAV, otomotif, lalu lintas pinter sareng aplikasi industri anu sanés. Kami parantos hasil ngembangkeun langkung ti 20 modél radar anu ngawengku 24GHz, 60GHz, 77GHz, pita frékuénsi 79GHz. Salaku pabrik radar MMW terkemuka di Cina, produk Nanoradar ogé ditampi di pasar luar negeri sapertos AS, Korea, Inggris, sareng Perancis jsb.

PREV: [Aplikasi inovatif] Radar gelombang milimeter ngabantosan karbon ngahontal kaamanan perimeter énergi puncak

TERAS : 77GHz MMW Radar "1 + N" Solusi Ngabantosan Ngalawan Virus Corona dina Kandaraan Disinfeksi Semprot Tanpa Jinis & Robotika Distribusi Logistik