sadaya Kategori
EN

wartos

Imah>Tentang Kami>wartos

[Aplikasi inovatif] Radar gelombang milimeter ngabantosan karbon ngahontal kaamanan perimeter énergi puncak

Waktos: 2021-11-02 Hit: 15

"Rencana Aksi Strategi Pangwangunan Énergi" nunjukkeun yén urang kedah narékahan pikeun ngaoptimalkeun struktur énergi, sareng nyandak pamekaran énergi anu bersih sareng rendah karbon salaku arah utama pikeun nyaluyukeun struktur énergi. Urang bakal sacara signifikan ningkatkeun proporsi angin, surya, panas bumi sareng énergi anu tiasa diperbaharui sareng konsumsi kakuatan nuklir. Ku 2020, total investasi Cina di sektor énergi anyar bakal diperkirakeun ngaleuwihan 3 triliun CNY, [31] sarta kapasitas photovoltaic dipasang bakal ngahontal ngeunaan 100 juta kilowatts. [32] "Strategi Pasokan Énergi sareng Revolusi Konsumsi (2016-2030)"netelakeun yen ku 2030, paménta énergi anyar Cina bakal utamana kaeusi ku énergi bersih. Sareng kaamanan énergi mangrupikeun prioritas utama pangwangunan énergi.

Tantangan bisnis:

Ø   Pembangkit listrik suburban ngabogaan perimeter badag, sahingga gampang pikeun intruders nyumputkeun

Ø   Stasion listrik kota sareng stasion catu daya gaduh aliran jalma sareng logistik anu sering, ngajantenkeun manajemén kaamanan sesah[33] 

Ø   Stasion listrik sareng stasion catu daya ngagaduhan seueur lawang sareng jalan kaluar, rupa-rupa alat sareng produk, gampang leungit

Ø   Infrabeureum Tradisional, kabel optik ngageter jeung métode alarem sejen, aya loopholes, gampang diserbu, sering laporan palsu, sarta konsép desain téh mundur, sarta hese éféktif ngagabungkeun jeung pertahanan hawa sipil.

Ø   Invasi maling/sato liar gampang pisan ngabalukarkeun kacilakaan kaamanan, ngarah kana pareum listrik nyebar, mawa karugian badag pikeun sakabéh ékonomi sosial.

 

Kalayan kamekaran masarakat, kasadaran kaamanan masarakat ningkat, sareng téknologi kaamanan modéren parantos seueur dianggo. Ukuran pencegahan tradisional nyaéta nyetél sababaraha halangan atanapi halangan (sapertos pager beusi, témbok, jaring pager kawat, jsb) di pinggiran daérah ieu, sareng ngatur personel pikeun nguatkeun patroli. Ayeuna, penjahat ngagunakeun élmu jeung téhnologi canggih, métode kriminal leuwih pajeulit jeung kaayaan calakan, métode pencegahan tradisional geus hésé pikeun minuhan kabutuhan departemén konci jeung karya kaamanan unit konci. Pencegahan tanaga kerja sering dipangaruhan ku waktos, daérah, kualitas tanaga sareng énergi sareng faktor sanésna, janten celah sareng kasalahan teu tiasa dihindari. Pikeun nyegah invasi ilegal sareng kasalametan pabrik sacara efektif, pamasangan sareng aplikasi sistem alarm panyalindungan perimeter canggih parantos janten ukuran anu dipikabutuh pikeun unit panyalindungan konci pembangkit listrik.

 

Solusi dumasar radar:

Sistim alarem perimeter Nanoradar méré intruders a deterrent psikologi kuat, panyalindungan aktif kuat, tapi ogé sakuliah wates geografis, kadali jauh, manajemén merenah.

 

Sistim nu ngawengku dalapan bagian: radar deteksi hareup-tungtung, alarem acousto-optik, tanduk alarem, jaringan kaméra visualisasi definisi tinggi, sistem transmisi jaringan, puseur ngolah informasi, sobat atawa sistem idéntifikasi musuh, sarta software manajemén sistem. Sakali hiji intruder ngarecah kana wewengkon hansip, éta mimitina bisa nangtukeun naha éta téh staf di lapangan. Upami enya, éta moal alarem, sareng upami henteu, éta bakal langsung ngirim alarm acousto-optik, sareng unggah alarem pusat komando. Dina waktos anu sami, peta sareng pidéo dihijikeun pikeun ngabentuk inpormasi alarem visual.

Arsitéktur software sistem:

 

Fitur program:

1. Persepsi tepat:

Ø  Kamampuhan deteksi target anu kuat, kamampuan anti gangguan anu kuat, kamampuan tracking otomatis anu kuat, sinyalna lega

Ø   7 * 24 jam beurang jeung peuting real-time monitoring, teu kapangaruhan ku hujan, salju, lebu jeung saterusna

Ø  Algoritma calakan, low laju alarem palsu; Idéntifikasi akurat jalma, mobil sareng tangkal

Ø  Peringatan awal aktip sateuacan acara, pelacakan pidéo calakan salami acara, arsip otomatis bukti anu dicandak saatos acara

 

2. Integrasi diversity:

Ø   Rojongan alarem, peringatan dini, nyaring sareng metode deteksi anu sanés, sareng rutin ngahapus panyalindungan

Ø   ngarojong peta éléktronik, online / peta offline, jeung pamandangan nyata 1: 1 presentasi lagu target invasi

Ø   nyadiakeun division peran multi-tingkat, kalawan idin manajemén béda pikeun peran dina sagala tingkatan

Ø  Buka protokol komunikasi, SDK jeung API, gampang pikeun ngahijikeun jeung nelepon pikeun sistem pihak-katilu

Ø  Rojongan HIKVISION, Dahua, Uniview, KEDA, Sunell jeung multi-merek mesin bola séjén

3. Manajemén modern:

Ø   Peringatan awal, ngirangan résiko

Ø  Positioning aktip, idéntifikasi sobat / musuh

Ø  Réspon gancang, sora sareng lampu ngajauhan

Ø  Unattended atawa pangsaeutikna jalma on tugas, ngurangan efisiensi

Ø  Pamariksaan sacara real-time jauh di tempat anu béda pikeun ningkatkeun kamampuan manajer pikeun koordinat kasalametan jaringan listrik ageung

Conto pembangkit listrik sareng pamasangan stasiun pétrokimia:

 

Radar 90 °, sinyalna stereo pinuh dina 1500 méter

Kalawan 20 gelar beam sempit tur 90 gelar lega beam dua runtuyan perimeter radar kaamanan, produk nutupan ti 60 méter nepi ka 1500 méter, ngarojong 4 kaluaran alarem, 1 input alarem sarta 1 sinyal RS485, pikeun minuhan kaperluan industri béda, pamandangan béda. jeung konsumén béda dina sagala-sabudeureun jalan

PREV: teu sahiji bae

TERAS : MR72 Drone Halangan Ngahindarkeun Radar Kalayan Tinggi-presisi Ngarojong Skenario Aplikasi Anyar ku Parangkat Lunak-ditetepkeun