sadaya Kategori
EN

wartos

Imah>Tentang Kami>wartos

Pangalaman Ekstrim: Nanoradar Ngumumkeun Benua ARS 408-21 Piranti Uji Radar NSM Alat, Uji Gratis

Waktos: 2017-10-18 Hit: 63

Benua ARS 408-21 77GHz jarak gelombang Radar gelombang mikro jarak panjang

Continental ARS 408-21 77GHz jarak jauh sensor radar millimeter-gelombang mangrupikeun rentang deteksi publik panggedéna di dunya tina salah sahiji radar wahana pangpanjangna, panutup anu paling jauh tina 250 méter, data tés nunjukkeun yén indikator tiasa ngahontal indikator nominal, kumaha carana langkung saé nganggo radar ieu, parangkat lunak tés mangrupikeun kuncina, pikeun ieu, Nanoradar parantos ngembangkeun parangkat lunak uji NSM Pakakas, sareng nyayogikeun uji coba gratis.

Benua ARS 408-21 spésifikasi utami


Antaramuka utama NSM Alat

Software ngadukung genep modeu: ALL, pindah, caket, alat tulis, cross pegun, nyebrang

Ngawaskeun pidéo pidéo: tiasa ngadukung monitoring video sacara nyata, sareng tujuan uji target pikeun analisa komparatif

Kecepatan simulasi dhukungan: kanggo pangujian anu langkung gampang, dukungan pikeun laju input fleksibel, simulasi aplikasi anu leres tina radar tés

Cara pikeun kéngingkeun parangkat lunak uji coba & vérsi Cina tina manual: nami pesen WeChat + perusahaan + email + telepon atanapi ngirim nami email + perusahaan + email + telepon ka aplikasi sales@nanoradar.cn.

PREV: Nalika pikasieuneun sumping, kumaha gancang terang tingkat cai nyebrang wates? Tingkat cai radar ngawartosan anjeun!

TERAS : Pameran Kaamanan Shenzhen: aplikasi kaamanan radar tina mesin anyar