sadaya Kategori
EN

wartos

Imah>Tentang Kami>wartos

Dr Li Deyi ti Téknik Akademi Cina ngahargaan produk radar mmw Nanoradar

Waktos: 2016-09-07 Hit: 45

Dina soré 6 Séptémber, dina sub-forum sistem kontrol gerak calakan di 2016 Cina (Changsha) KTT Manufaktur Cerdas, Hunan Novasky Electronic Technology Co., Ltd, perusahaan induk Nanoradar Téhnologi, parantos nandatanganan perjanjian koperasi ngeunaan nyetél stasiun akademi sareng Dr. Li Deyi ti Téknik Akademi Cina sareng akademi Internasional pikeun Éropa sareng Asia, sareng parantos ngiringan Dr. Li ngiringan di stasion Akademi Novasky.

Dina perjanjian, kadua pihak bakal ngahijikeun sénsor otomotif, nyetir téknologi kandaraan otak sareng calakan, sareng fokus kana pangwangunan industri mobil cerdas sareng robot roda.

 Upacara pikeun nandatanganan perjanjian koperasi antara Novasky sareng Dr Li Deyi

    Tanggal 7 Sep, Dr. Li sareng para ahli pakait nganjang ka Nanoradar. Dr Li pohara muji prestasi Nanoradar dina téknologi radar gelombang mikro, sareng ogé negeskeun pinuh pangwangunan industri pikeun produk radar mmw na.

Mr Zhou Kunming, manajer umum Nanoradar, ngenalkeun produk mmw radars ka Dr. Li Deyi

     Hunan Nanoradar Technology Co., Ltd ngahususkeun kana pamekaran, produksi sareng penjualan sensor mmw radar. Produkna kalebet 24 GHz, 60 Ghz Sareng 77 Ghz, anu utamina diterapkeun pikeun kaamanan aktip mobil, drive otomatis, Panghalang halangan sareng altimeter pikeun UAV, kaamanan luhur, patalimarga calakan, penerangan cerdas sareng aplikasi industri sanés.


PREV: Tukeur teknis ngeunaan pilot otomatis sareng jasa inpormasi sareng TiAA di Amérika Serikat

TERAS : Wilujeng wawakil ti BCG & LG pikeun nganjang ka Nanoradar