sadaya Kategori
EN

wartos

Imah>Tentang Kami>wartos

Klién ti Dongfeng Motor Group ngadatangan Nanoradar

Waktos: 2016-03-03 Hit: 46

 Wilujeng sumping kunjungan para klién ti Dongfeng Motor Group ngadatangan Nanoradar tanggal 3 Maret Maret 2016.

Perundingan ngeunaan panilitian sareng industrialisasi mmw radar diayakeun antara Dongfeng Motor Group sareng Nanoradar. Kami bakal salawasna taat kana konsép inovasi independen, nuturkeun standar internal pikeun ngarancang sareng ngembangkeun produk kami, sareng ngalaksanakeun uji tuntas sareng khusus pikeun unggal produk, pikeun mastikeun kasalametan sareng reliabilitas produk kami, sareng nyugemakeun kabutuhan inti klien kami. Éta mangrupikeun ceramah pertukaran anu ramah.

 Salami kunjungan, para nasabah dipidangkeun di kamar paméré kami, sareng ngagaduhan wawasan ngeunaan séri-séla produk radar anu dilahirkeun dina wahana. Salajengna, aranjeunna ngadatangan bengkel, anu paling dipuji ku para klien pikeun tingkat panalungtikan anu léngkah, alat produksi sareng téhnik. Dongfeng Motor Group nyarios bakal nguatkeun komunikasi sareng kerjasama sareng Nanoradar, pikeun ngahontal pangwangunan silih.


PREV: Nanoradar sareng Infineon janten mitra strategis

TERAS : Tukeur teknis ngeunaan pilot otomatis sareng jasa inpormasi sareng TiAA di Amérika Serikat